|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:121χ41χ70
Όγκος:330 λ Κατηγορία:φυτεμενο Φυτά:βιλισνερια γιγα, βασιλνερια νανα, ανουμπι γιγα,ανουμπια νανα, κερατοφυλο, alternanthera rosafolia, και 2 ακομα που δε γνωριζω ονομα Ψάρια / ¶λλα είδη: 4σκαλαρια(ζευγαρι 1), 9 ροδοστομους, 8 τετρα νεον(δωρο), 3 μελανοταινιες, 1 ανγκιστρους. Διακοσμητικά υλικά:2 κορμους (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μπλε χαρτονι Φωτισμός:2 ακουα γκλο 18000κ και diy moonlight me led. Διάρκεια φωτισμού:9 ωρες Φιλτράρισμα: 2217 eheim βιολογικο 2213 eheim μηχανικο Θερμοστάτης: jager 250w Λίπανση:ταμπλετες βυθου υγρο λιπασμα της τετρα ?? ![]() Παροχή CO2: diy 2 μπουκαλια της κοκα. Παράμετροι: pH: 7,0 Γενική σκληρότητα (GH) ![]() Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ) ![]() Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2) ![]() Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:καθε βδομαδα 30% Θερμοκρασία:26,5 ¶λλες πληροφορίες:το ενυδρειο τρεχει 20 μερες και τα παντα μεταφερθηκαν απο το 150αρι μου(και το νερο) μιας και πουληθυκε. Φωτογραφία: εδω ειμαστε! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο αμα το ph ηταν κοντα στο 6 θα ηταν πολυ καλυτερο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πρωτη φορα βλεπω μαυρο σκαλαρι
![]() ομορφο ενυδρειο παντως!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν εχω α/ο ![]() ------------------------- μηπως καπιος ξερει τι φυτο ειναι στη 13 φωτο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampi19 : 20-02-10 στις 11:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειδος echinodorus μου κανει ...αλλα δεν θυμαμαι ονομα ..
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι το μοναδικο φυτο που δε παει πολυ καλα
![]() αν και το εχω βαλει σε 2 σημεια τιποτα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και γω το αντιμετωπιζω αυτο..βασικα ειδα σε σχετικο βιντεο πως οταν το αγοραζεις πρεπει να αφαιρεις ολα τα μεγαλα φυλλα (μεχρι που να μεινουν 3 4 πανω )το φυτευεις ελαφρα..σιγα σιγα θα αναπτυσσονται μικρα φυλλαρακια ..καλο θα του κανει ταμπλετα-λιπασμα στις ριζες...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|