|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο 120λιτρο μου έχω βάλει από κάτω καθαρό φυλλόχωμα(το αγόρασα σε συσκευασία) και απο πάνω μεγάλη στρώση χοντρόκκοκης άμμου...
Τρέχει εδώ και 40 μέρες το ενυδρείο. Αλλαγές κάνω κάθε βδομάδα. Το νερό κιτρινίζει πολύ.. Φαντάζομαι είναι λόγω του ''υποστρώματος''... Θα σταματήσει ποτέ να κιτρινίζει ή θα πρέπει να το αφαιερεσω? ![]() Υπάρχει φόβος για τα ψάρια-γαρίδες?(σκέφτομαι να πάρω σήμερα καμια αμάνο να τρώει και καμια άλγη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γαριδες μετα απο κανα 2 μηνες
μηπως εχεις καμια ριζα μεσα ??
|
||||
|
||||
![]()
Αν η άμμος είναι χοντρόκοκκη πιθανόν. Έχω παρόμοιο υπόστρωμα, και 6 εκ. άμμο κοκκομετρίας 0,5-1 χιλ. από πάνω και δεν μου χρωμάτιζε το νερό.
|
|||
|
|||
![]()
H ριζα που εχω ειναι ρεντ μουρ και σαφως δε φερει αυτη την ευθυνη(και απο πριν εβγαζε..)..
Η αμμος ειναι η γνωστη του pangea.. Τελικα οσο περναει ο καιρος θα καλυτερευουν τα πραγματα ή θα παραμενουν τα ιδια? Δε θα το αντεξω να ξηλωσω ολο το βυθο και ξανα απο την αρχη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την άμμο την ξέπλυνες καλά; Απλυτη καφεδίζει το νερό!
Το ξύλο βάλτο σε μια κατσαρόλα και βράστο 5-6 φορές με αλλαγές νερού μεταξύ των βρασμών! Εάν τελικά υπέυθυνο είναι το υπόστρωμα, δεν θα απαλλαγείς από αυτό μέχρι να βγάλει αυτό που έχει να βγάλει! Συνήθως τότε όμως έχουν φύγει και όλα του τα θρεπτικά συστατικα....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το υπόστρωμα είναι.. ![]() Κανεις με παρομοια εμπειρια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
μηχανη με το πολυ 400 €? | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 14 | 18-12-07 18:59 |
κιτρινίζει και μαδάει | jockler | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 06-10-07 12:38 |
Limnophila aquatica κιτρινίζει. | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-06-06 09:32 |