|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια...
σημερα επιασα να κανω μετρησεις στα νερα μου για να ετοιμασω το νερο του ενυδρειου μου σε σχεση με το νερο που θα ερθουν τα δισκακια μου.... το θεμα ειναι οτι τελικα πρεπει να ανεβασω λιγο τις σκληροτητες.... εσεις τι λετε???? δειτε.... νερο δυκτιου νερο Α/Ο νερο ενυδρειου ph 6 ph 5 ph 6 kh 3 kh 1 kh 2 gh 3 gh 1 gh 2 NO2 και ΝΟ3 εχω 0 στο ενυδρειο. τι κανω??? να ανεβασω λιγο λετε???
|
|||
|
|||
![]()
με τι νερο θα ερθουν τα δισκακια?
αλλα και παλι οτι και να ερθει θα κανεις προσαρμογη το νερο του ενυδρειου σου στο νερο που θα ερθουν οι δισκοι και οχι το αναποδο!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με ph στο 7 και σκεφτομουν να φερω το ενυδρειο καπου εκει... ασχετα αν θα κανω προσαρμογη κανονικα...
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην το νερο της οσμοσης δεν το μετραμε ειναι πλασματικο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εμενα βγενει 5 ας πουμε απο την οσμοση αμα πεσει μεσα στο ενυδρειο γινετε 6 μετα απο λιγο καιρο αναλογα τρωφες και λιπα ανεβαινει
αν ειναι οριμο το ενυδρειο το πεχα κατεβαινει μονο του αν δεν ειναι ανεβαινει ελαχιστα ------------------------- Παράθεση:
βαλε νερο σε 2 ποτιρια καθαρο βρωμικο και κοιτα τα στον ηλιο ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 02-02-10 στις 19:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε λιγο νερο απο το βρωμικο της οσμοσης φταστω στο 7 και θα πεσει μονο του σιγα σιγα με της αλλαγες νερου
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το βρωμικο θα εχει παραπανω λες ?? επιδη εχει μαζεψει ολες τις σκληροτητες ε???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια με τις μετρησεις | thgparas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-03-09 21:35 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ | panospkk | Δίσκοι | 24 | 04-03-08 19:32 |
νεο τανκ για δισκους βοηθεια | alan boy | Δίσκοι | 107 | 01-02-08 19:29 |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |
παω για δισκους βοηθεια! | stratos | Δίσκοι | 17 | 22-11-04 12:05 |