![]() |
#1 |
Τεστ σε ενυδρεια
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας!!Ποια τεστ πρεπει να κανω οπωσδηποτε σε ενα ενυδρειο χελωνας?
![]() |
|
Εμφανίσεις: 3417
|
|
|||
|
|||
![]()
ποσες χελωνες εχεις,ποσο μεγεθος εχουν,που τις εχεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μια,ουτε πεντε εκατοστα,σε ενα ενυδρειο 15,5 περιπου λιτρων.
|
|
|||
|
|||
![]()
σου απαντησα στο αλλο θεμα που εχεις ανοιξει περι στρωσιματος
|
|
||||
|
||||
![]()
Α,τωρα το ειδα.Αλλα και παλι δεν μου απαντας σε αυτο που ρωταω σε αυτο το θεμα,δηλαδη ποια τεστ χρειαζομαι για να τσεκαρω αν ολα με το νερο ειναι οκ..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
NH3 NO2 NO3 PH KH GH ειδικα τα πρωτα 3 είναι τα πιο σημαντικα αφου βρίσκεσαι και σε φαση στρωσιματος |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επαναλαμβανω δεν χρειαζεσαι τεστ σε ενυδρειο με νερο καθως ο κοσμος να χαλασει η αμμωνια απο την 1η μερα θα περναει την ανωτερη σταθμη που εχει το τεστ της api για παραδειγμα,δεν χρειαζεσαι βακτηρια,παρα μονο αντιχλωριο και βιταμινες στο νερο της χελωνας
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,αλλα τα βακτηρια λογικα θα κανουν καποια δουλεια...
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω ειπα την αποψη μου γυρω απο τις γνωσεις μου στο θεμα χελωνας,θα πω και κατι ακομα 1 χελωνα = 10 ψαρια στην βρωμια.............
θες ενα καλο φιλτρο αλλα δεν αρκει να συζηταμε ολα αυτα για 15 λιτρα!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο,ειναι πολυ βρωμιαρες....Το ξερω οτι ειναι μικρο το ενυδρειο και δεν εχω σκοπο να το κρατησω για πανω απο 1 χρονο.Θελω να σε ρωτησω κατι τελευταιο.Στο αλλο μου θεμα με το στρωσιμο ειπες να αλλαζω το νερο ανα 2 μερες.Εγω εχω παρει ενα φιλτρο 7 βαττ.Λες να ειναι οκ αν το αλλαζω 1 φορα την εβδομαδα??
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δεν εχω σκοπο να το κρατησω για πανω απο 1 χρονο ξεχνατο!!!!!!! αυριο κιολας πρεπει να πας σε αλλαγη ενυδρειου,βασανιζεις το ζωντανο πιστεψε με. *εγω σε ενυδρειο με 2 φιλτρα και 20 ποντους νερο με 5 χελωνακια επρεπε να κανω μερικη αλλαγη νερου καθε 2 μερες................. ενυδρειο 80χ35χ50 υψος,δηλαδη 140 λιτρα,το νερο με υψος 20 ποντους παει 56 λιτρα................ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σε 2 μηνες αν τα καταφερεις ελα πες μου ποσο θαναι.... μην υπολογιζεις καθολου τις συνθικες που την ειδες στο petshop |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύγκριση μετρήσεων pH υγρού τεστ και τεστ με στικ | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-11-09 17:01 |
Ενυδρεια aquatlantis | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 02-11-09 19:20 |
νεο ενυδρεια και χαζη ερωτηση... | dracula7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 18-01-06 16:10 |