|
![]() |
#1 |
Σκεψεις για 260 λιτρα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παρελαβα το καινουργιο μου ενυδρειο vision260 την παρασκευη και ομολογω οτι δεν το περιμενα τοσο μεγαλο
![]() Ευχαριστω προκαταβολικα. |
|
Εμφανίσεις: 6252
|
|
|||
|
|||
![]()
αντε με το καλο..
οσο πιο μεγαλο τοσες περισσοτερες επιλογες.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aν σκεφτεσαι δισκους ...
1) Αγοραζεις Α/Ο 2) Βαζεις 5 δισκους μονους τους 3) Προετοιμαζεσαι να κανεις 2-3 αλλαγες νερου την εβδομαδα! 4) Βαζεις χαλαζιακη απρη αμμο! 5) Αρχιζεις διαβασμα οσο αφορα τους δισκους ...
|
||||
|
||||
![]()
φιλε καλος μας ηρθες!!!
πριν αρχισεις να περνεις εξοπλισμο πρεπει να αποφασισεις τι ψαρια θα βαλεις μεσα....
|
||||
|
||||
![]()
1)Το ξερω
2)4 θα μπουν(2 μαγκεσ και 2 γοργονες) 3)Θα το δουλεψω με profesionall3 2071 4)εδω θελει λιγο ψαξιμο οσον αναφορα την τιμη(απ μαντρα υλικων παιζει?) 5)Εχω διαβασει το gab και τωρα το μισο discusgreek xaxaaxxxxaax |
|
|||
|
|||
![]()
καλυτερα να παιξεις με 2 φιλτρα (πχ 2217 )
Φωτισμο δεν εχουν και τιποτα extreme απαιτησεις Αμμο χαλαζιακη μπορεις να την παρεις απο 6-7 ευρο τα 25 κιλα απο τον Ερμη 25 κιλα σε φτανουν... Διακοσμηση ( καμια ριζα βαλε μεσα ) Καλο θα ειναι παρε πρωτα την Α/Ο και μετα μαζευε για τα υπολοιπα |
|
||||
|
||||
![]()
Μ οσους εχω μιλησει για το φιλτραρισμα μου συστησαν το 2071...Εχει καλη τιμουλα και εχει και τα υλικα του και εχει και καλη ροη για το ενυδρειο μου και ειναι και μηχανικο και βιολογικο....Ξεχωριστα φιλτρα θα μου στοιχησουν τα 4 πλα λεφτα....Μ αρεσουν υπερβολικα αυτα τα ψαρακια και πιστευω για 4 ψαρια τους αρκουν 260 λιτρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψεις για reef | mageiras293 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 56 | 31-05-09 23:04 |
ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΨΑΡΙΩΝ! | costas_kumitsu | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-04-09 20:07 |
σκεψεις για Tanganyika | steady | Tanganyika | 47 | 24-01-09 13:16 |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |