![]() |
#1 |
Χωρις παρεξηγηση
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας και παλι!!Επιδη ειστε πολυ εσεις οι αντρες εδω μεσα και δεν με περνει να λεω και πολλα....
![]() μεγαλο δεν ειναι; εχεις ενα μεγαλο..... μα εγω αυτο θελω στο ειχα πει οτι θελω 110λ και μου ειπες οκ. ποτε μου το ειπες;το μεσημερι οταν μου εγραφες στο msn.εχ ...ειχα πολυ δουλεια δεν τα διαβαζα ολα οτι εγραφες ..βολεψου με ενα 60αρι μου λεει στο τελος θα μεινουν τα ψαρια στο σπιτι και θα φυγουμε εμεις.. ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 10-01-10 στις 18:07. |
|
Εμφανίσεις: 5042
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι το 60αρι για την δουλεια που το θελεις...
Καλοριζικο!
|
|||
|
|||
![]()
δεν παντρευομαι, δεν παντρευομαι, εγω δεν σοβαρευομαι...!!
ζητω τα 200+ λιτρα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε νιώθω...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για την συμπαρασταση παιδια καθε εμποδιο με μεγαλιτερο ενυδρειο θα το περασω
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εργενικη ζωη φορ εβερ εντ εβερ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δε πειραζει!!! Το 3ο ενυδρειο θα ειναι ακομα μεγαλυτερο χιχιχι
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει και ενα αλλο κολπο.....μαζευεις διαφορα μικρα ενυδρεια στο σπιτι..του σπανε τα νευρα...και του λες...."εε, δε τα δινουμε ολα αυτα τα μικρα που γεμισαμε ενυδρεια..να παρουμε ενα 2μετρο μια και καλη να τελειωνουμε??"..παιρνεις το 2μετρο...και βαζεις ψαρια που γεννανε..οποτε παλι θα θελεις να παρεις κανενα 100αρι για το γονο...και παει λεγοντας...
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 06-01-10 στις 19:09 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Τζένη
Απ' τις ελάχιστες φορές που ακούω να "περνάει" το δικό του, όμως στ τέλος..... Κάν του δυο βδομάδες "αποχή" και θα στο κάνει δώρο......χαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
.....και ετσι φτασαμε στον φεμινισμο.....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τετοιες γυναικες θελουμε ολοι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπακουριαση και αντιστροφη οσμωση φορεβα..!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι και μπακουρίαση φίλε Αλεξ, κακό πράμα, αλλά προσεκτική επιλογή, όχι να βλέπουμε αν είναι όμορφη και έχει την τάδε δουλειά...
Επικοινωνία υπάρχει??? Σε νοιάζεται όσο και τον εαυτό της ??? και σαφώς πιο πολύ απ' τη "μαμά" της ??? Αυτό είναι το μυστικό... και για εμάς και για αυτές......
|
||||
|
||||
![]()
μαμα ειναι μονο μια.....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αχ βρε Τζενη ... για φαντασου τι περναμε εμεις απο τις γυναικες ...
![]() ![]() Τι φταινε τα ψαρακια? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χα χα.η μάνα μου δεν μου μιλάει πια επειδή ήθελε να βάλω στα 75 λίτρα δίσκους και εγώ της ξεκόψα ότι δεν γίνεται!και εχθές πήγαμε σε ένα φιλο μας που εχει ενυδρείο εδώ και ένα χρόνο(βίζιον 180) και έπαθα!είχε μέσα ένα οσκαρ ένα σαε 3 σίλβερ σαρκ και ένα πλεκόστομο σε νερό βρύσης.είχε παντού άλγη.αλλαγή έκανε 30 λίτρα κάθε 1-1.5 μήνα και σκούπα βυθού δεν είχε περάσει πότε!(κάθε πότε περίπου πρέπει να περνάμε?)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα μας τρελανουν αυτες οι γυναικες... ε ... ενταξει μερικες ![]() Σκουπα βυθου σε φυτεμενο δεν ειναι αναγκαια! Σε ενυδρειο χωρις φυτα οποτε κρινεις οτι χρειαζεται! Οσο για το φιλο σου ... οταν παρουν τα πραγματα τη κατω ... βολτα δε θα μπορεσει να συγκρατησει την κατρακυλα! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, πες του: μόλις ψοφήσει-αρρωστήσει το πρώτο (μεγάλο) να στο δώσει να το πας στη μητέρα σου για "τηγάνι" + τη λύπη και την αγωνία του, που θα αρχίσει να σε ρωτάει : "τι κάνουμε τώρα, εσύ που ξέρεις κάτι παραπάνω???"
|
||||
|
||||
![]()
xαx.οκ.Σκουπα βυθου δεν ειναι αναγκαια ούτε άμα έχει υπόστρωμα και βάζω και λιπάσματα?πάντως 2 φορές το μήνα που περνάω βγάζει πολύ πράμα...
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να εχεις και δικιο Γεωργο... αλλα και εσεις οι αντρες δεν πατε πισω ,γιατι βρε παιδι μου ειναι διατον να τα ξερετε ολα μα ολα .Το πως ξερετε πιο ειναι το καλητερο, αλο πραγμα.... και μια γαντεμια που εχω με τον δικο μου .παντα καταλιγω οτι τελικα εχει δικιο.....
|
|
||||
|
||||
![]()
κα ιοπως ειπε και καποιος...
"η καλη γυναικα συγχωρει τον αντρα της οταν αυτος εχει δικιο...".... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
... επειδή διάβασα βιαστικά ... πήρες το μικρό τελικά;
Τι να σου πω; Να περάσεις για μερικά μαθήματα γυναικείου τσαμπουκά! Κι εγώ όταν είχαμε πάει για πλυντήριο πιάτων το μικρό κοιτούσε! Να σου πω με ποιό φύγαμε; .... ¶κου να βρίσκεις ότι πάντα έχει δίκιο! Εκείνος δεν ξέρω αν έχει δίκιο, αλλά εσύ έχεις ψυχή και πάθη! Και να είναι ευχαριστημένος που τα πάθη σου έχουν να κάνουν με ψάρια και λίτρα κι όχι με .... σαρκικά πάθη! Να του το πεις! Μα πότε θα το ξεπεράσω; Σαν να μου πατάνε τον κάλο όταν ακούω τέτοια! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=lucy;403953]... Να περάσεις για μερικά μαθήματα γυναικείου τσαμπουκά!
Το σκευτομαι τωρα που το λες αλλα μηπως αργησα λιγακι ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ελεος εσεις οι γυναικες ολο λογια βαζετε!!! ειναι πολυ απλο!! περνεις το μικρο μετα δε σ κανει(στο ξαφνικο) (πχ θελεις 1- 2 γενες και ολα οκ ) απο μονοσ του θα κολησει το μικροβιο !! και θα σ φερει αυτος αλλο!! πιο μεγαλο ουτε κλαματα ουτε τσακομοι!!! βαλτον στο χομπι !!!!!!!χωραει αλλος ενας!!!!!!! ολα γινονται!!
(ι στερηση ομως πιανει !!! απλα δε χρειαζετε παντα!!!!΄) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπακουριαση, μπακουριαση!! και αναλογιες γκαπυ που και που...1 προς 3 η φυση μας δειχνει το δρομο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
Χωρις φως | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 23-07-07 14:18 |
Χωρις λογια | Yiannis59 | Δίσκοι | 29 | 18-07-07 20:45 |
Χωρις Θερμοστατη;;;; | Θανάσης | Έλεγχος θερμοκρασίας | 11 | 24-06-06 13:07 |