|
|
|||
|
|||
![]()
Λεω να το αγορασω το φιλτρο RENA για 1000λτ.
Εχουμε ακουσει τιποτα γι αυτο το φιλτρο. Να προτεινουμε κατι αλλο ισως? Εχω τις EHEIM to οποιο χαλασε (δεκα χρονια)λειτουργιας και ενα της ΤΕΤΡΑ. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω το ΧΡ3 και είμαι τόσο ευχαριστημένος, που αγόρασα κι ένα 2ο ίδιο, για να υπάρχει.
Δεν θέλω να το συγκρίνω με τα EHEIM (αν και δουλεύω παράλληλα το 2217) και να ανοίξω νέα διαμάχη, αλλά πρόκειται για ιδιαίτερα αξιόπιστα, αθόρυβα και τίμια φίλτρα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Περιπου ποσο εχουν? Δινουν και τα υλικα? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μία χαζή ερώτηση, επειδή στα eheim υπάρχουν όλα τα ανταλακτικά, δεν αξίζει να το φτιάξεις ??
|
||||
|
||||
![]()
Και άλλη μια ερώτηση από εμένα, αν τελικά δεν φτιάχνει, τα 10 χρόνια δεν είναι αρκετά για να θεωρηθεί αξιόπιστο και να πάρεις το ίδιο;
Αν ήμουν στη θέση σου, αυτό θα έκανα πάντως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχοντας εμπειρία στα εξωτερικά φίλτρα από RENA και HYDOR, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το RENA ΧP1 που εδώ και 2 χρόνια το δουλεύω αδιάλειπτα, χωρίς καμία βλάβη ή δυσλειτουργία. Μεγάλη και η ευκολία χρήσης του και αθόρυβο. Δε νιώθω την ανάγκη να δοκιμάσω κάτι άλλο....
------------------------- Φτιάξε κι αυτό! Ας υπάρχει!!!
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 13-12-09 στις 22:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΓΟΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | tass | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 13-10-09 22:57 |
αγορα φιλτρου για 150αρι | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-07-09 00:10 |
ΑΓΟΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-04-09 14:50 |
Αγορα Φιλτρου | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 09-08-05 10:32 |