|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eφτιαξα το background , και εστεισα τις πετρες , περιμενω γνωμες......
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος φίλε μου
![]() Θα σε συμβούλευα (απ' όσο έχω δει παλιότερους να συμβουλεύουν) περισσότερες πέτρες και πιο "φυσικα" στημένες. Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λιγες το ξερω αλλα ειχαν μεινει κατι γκουμουτσες και φοβομουν το τζαμι πρεπει να βρω μικρες ωραιες πετρες . Τις εχω κολλησει τωρα ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο backgrount.Μη φοβάσαι τις "γκουμούτσες"
![]() Καλή συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Το φοντο τελικα ηταν πολυ απλο και το φοβομουν , με πηρομενο σιδερο χαραξα τις αυλακωσεις και με πολυ σιλικονη εβαλα την αμμο.
Εαν το Dow ηταν καφε δεν χρειαζοταν τιποτα μονο τις αυλακωσεις. Οσο για τις πετρες τις μεγαλες το καταλαβα μετα που εβαλα την αμμο. Εαν κανω αλλο εναν ογκο στην μεση ή εαν ενωσω τους 2 σωρους;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο για τις πετρες τις μεγαλες το καταλαβα μετα που εβαλα την αμμο. Εαν κανω αλλο εναν ογκο στην μεση ή εαν ενωσω τους 2 σωρους;;;[/QUOTE]
Νομίζω θα "μπουκώσει" πολύ.Πρόσθεσε καλύτερα όσες μπορείς στους υπάρχοντες σωρούς. Έτσι κι αλλιώς όμως όλα αυτά έχουν να κάνουν με το αισθητικό μέρος.Το σημαντικό είναι τα ψαράκια σου να έχουν αρκετές κρυψώνες,φωλιές και περάσματα για να νιώθουν άνετα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγοφαγο + Μαλαουι ποιο ειναι ομως;;;;;; | chris129 | Malawi | 16 | 11-02-11 20:57 |
Αφρικανικες Κιχλιδες των λιμνων Μαλαουι-Τανγκανικα. | kyriakos giorgas | Malawi | 4 | 14-05-09 22:53 |
ενυδρειο μαλαουι-συμβουλες | kanarini | Malawi | 6 | 11-02-08 11:48 |
κοραλια σε ενυδρειου μαλαουι. | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-12-07 23:33 |
135λιτρα Μαλαουι | jimfytakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-08-07 14:29 |