|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
Εχω προβλημα με την πρασινη αλγη..Σκουπιζω το καπακι που εχει αλλα συνεχως κατα καποιον τροπο ξαναβγαινει και πεφτει στο ενυδρειο τι μπορω να κανω? |
|
||||
|
||||
![]()
στο ενυδρειο που εχεις στη φωτο ???
|
||||
|
||||
![]()
Ναι.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχεις μεγάλη ανατάραξη ?? τι τιμές νερού έχεις ?? ψαράκια έχεις μέσα ?? απο φωτα τι εχεις ??
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω να εχω παροχη(βασικα δεν ξερω)
Αναταραξη δεν εχω μεγαλη.Οι τιμες του νερου που εκανα πριν λιγο τα τεστ ηταν ΝΟ2: κιτρινο(0) ΝO3: κιτρινο(0) ΝΗ3,ΝΗ4: κιτρινο(0) Του PH δεν το τεστ δεν το εχω αυτη τη στιγμη εδω. Λαμπα δεν ξερω διοτι οταν το αγορασα δεν ηξερα και το παιδι που το αγορασα δεν μου ειπε. Ναι εχω ψαρακια μεσα.. |
|
||||
|
||||
![]()
νο3 0?? ποτε εκανεσ αλλαγη
??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη - Πρασινη Spot | alechandro | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-03-09 16:49 |
Πρασινη αλγη | giannisfot | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-03-09 20:50 |
καφε και πρασινη αλγη | marinaaaa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 10-07-07 07:00 |
πρασινη αλγη | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 28-09-06 22:26 |
SOS!!προβλημα με πρασινη αλγη!!εξαπλωθηκε παντου!! | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 30-08-05 15:46 |