|
|
||||
|
||||
![]()
Ο μονομαχος με την μονομαχινα μου αποφασισανε να ανοιξουν σπιτι.
Πρώτα όμως να καταγγείλω οτι στο Ηρακλειο-Κρητης δεν υπήρχε μονομαχινα ![]() ![]() ![]() ![]() Ο μονομαχος που και που εχει επιθετικη σταση ως προς την μονομαχινα αλλα δεν την κυνηγαει εξαντλητικά... ίσως είναι και τα πολλα φυτα που βρίσκονται διάσπαρτα στο ενυδρειο. Να προσθέσω ότι το ενυδρειο ειναι 30lt, και εχω κατεβασει το φιλτρο πολυ χαμηλα ετσι ωστε να μην επηρεάζει την επιφάνεια όπου είναι η φωλιά. εδω είναι μερικές φωτογραφίες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1)Πότε να βγαλω την μονομαχίνα; 2)Τα αυγα θα τα καταλάβω όταν μπουν στην φωλια; 3)το φιλτρο όταν τα αυγα ειναι στην φωλια να το αποσυνδέσω εντελώς; 4) Τωρα ταΐζω κανονικά και τα 2 ψαρακια, σωστά ετσι; Αυτά για αρχη. PS H θερμοκρασια ειναι ~25C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ανέβασε θερμοκρασία στους 28, τάιζε κανονικά. δες τι συμβαίνει στην αναπαραγωγή αν δεν δεις κάτι τέτοιο, αναπαραγωγή δεν υπάρχει
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ναι υπαρχει!!!Σημερα ολο το πρωι αυτο κανουν! Μονο που δεν εχω ανοιχτο το φως για να βγαλω βιντεο και φωτογραφιες
![]() Νομιζω οτι το μεσσημερι θα τελειωσουν αν ερωτροπούν, τα αυγα θα τα εχει βγαλει μεχρι το τελος της επαφης;
|
||||
|
||||
![]()
τα αυγά τα βγάζει κάθε φορά που την αφήνει ο αρσενικός. μετά αυτός τα μαζεύει τα βάζει στη φωλιά και συνεχίζει την πράξη. όταν θα την αρχίσει στο έντονο κυνήγι, είναι η ώρα για να βγάλεις την θηλυκιά από το ενυδρείο. μειώνεις τη ροή στο ελάχιστο ή κλείνεις εντελώς το φίλτρο και σε δυο μέρες ξεκίνα να ετοιμάζεις αρτέμια. μόλις δεις ουρίτσες να κυκλοφορούν μόνες τους γύρω γύρω από τη φωλιά βγάζεις και τον αρσενικό. καλή συνέχεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το φως κλειστο. Θα ηταν καλυτερα να το ανοιξω;
Φοβαμαι μηπως φοβηθουν και σταματησουν....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
επειδη αναφερεις κατευθειαν την διαδικασια απο την ωρα που εβαλες την θυλικια,μπορεις να μας πεις απο την αρχη την διαδικασια?την προετοιμασια που εκανες η απλα εβαλες κατευθειαν την θυλικια στον αρσενικο χωρις καμια προετοιμασια? |
![]() |
Tags |
αναπαραγωγη, betta, μονομαχος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναπαραγωγη κοι.πως;;; | asteris_veroia | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 22-05-08 13:40 |
Αναπαραγωγη LDA 25? | netblues | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 25-06-07 10:08 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ KOI | kingelvis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 13-06-07 07:36 |
chat για αναπαραγωγη μονομαχων | Mariel | Bettas | 0 | 21-10-05 01:35 |
αναπαραγωγη | deMetrIs | Bettas | 15 | 10-10-05 23:36 |