|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σε ολους!πριν μερικες μερες το φωτιστηκο του πανακριβου juwel κλαταρισε!εψαξα στο διαδικτυο μηπως φτιαχνεται αλλα τιποτα.εσκισα το καπακι και ειδα οτι ειχε καει το ηλεκτρονικο μπαλαστ το αντικατεστισα με 2 απλα μπαλαστ καινουργια καλωδια και 2 σταρτερ.μονο τα ακροφυσια κρατησα.οπως θα δειτε στις φοτο το αφησα ανοιχτο και δεν το μπαλωσα γιατη τα μπαλαστ ζεζταινονταν υπερβολικα σαν αποτενεσμα να ανεβαζει την θερμοκρασια και στο νερο ακομα!αυτο που βλεπω σαν λαθος ειναι οτι θα μπορουσα να βαλω τα μπαλαστ εξω απο το καπακι.πως το βλεπετε ειναι ενταξει?υπαρχει αλλη πατεντα?γνωριζει καπιος ποσο κοστιζει το καπακι σε juwel aquarium 180?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ήταν καινούργιο κακώς έκανες το "χειρουργείο", θα στο αλλαζαν στην εγγύηση!Έχεις το Rio 180??Για καινούργιο δές εδώ http://www.aquaristic.net/shop.php/s...x%2045%20Watt/
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς ο aquaristik έχει όλα τα μεγέθη ΕΚΤΟΣ από αυτό του Ριο 180 (100cm).
Γενικά έχει αρχίσει να μου τη δίνει η Juwel... Μια ερώτηση: υποθέτω ότι έβαλες απλά ballast αντί ηλεκτρονικού γιατί ήταν αδύνατο να βρείς στα 2X45W που χρειάζονται οι λάμπες του Rio 180;;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε έχεις το Vision 180 και μιλάμε γιαυτό το φωτιστικό http://www.aquaristic.net/shop.php/s...x%2035%20Watt/
Αν δεν κάνω λάθος αν είχες λάμπες Τ5 έπρεπε να βάλεις ηλεκτρονικά ballast ενώ αν είχες Τ8 έπρεπε να βάλεις απλό!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Βέβαια και μπορείς να το παραγγείλεις!Αυτό που σου έβαλα φοράει λάμπες Τ5 , βεβαιώσου μόνο πως είναι για το ενυδρείο σου!
Και κάτι τελευταίο , αυτά τα φωτιστικά παραδίδονται χωρίς λάμπες! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη focus : 06-10-09 στις 18:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν οι λάμπες που έχεις είναι Τ8 δεν κάνουν.Η Juwel έχει αποσύρει τα παλια φωτιστικά που φορούσαν τέτοιες λάμπες και τα έχει αντικαταστήσει με την High lite σειρά που φοράνει Τ5.Οπότε πρέπει να παραγγείλεις και λάμπες!
Στο site που σου έβαλα κάνε μια εγγραφή και κάνε την παραγγελία , η πληρωμή στο συγκεκριμένο μπορεί να γίνει και με αντικαταβολή! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το καλύπτει αρκεί να μην έχει γίνει εγχείρηση!Έχω αλλάξει εγώ φωτιστικό απο rio 400
|
||||
|
||||
![]()
Πριν λιγες μερες καηκε και το δικο μου φωτιστικο(Trigon190).Πως ανοιξες το καπακι?Θελεις να μου πεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ απλο το σκιζεις απο πανω με ενα καλο μαχαιρι.παντως παιδια πολυ φολα τα φωτιστικα juwel!μια αλλη λυση ειναι να βαλεις εξωτερικα μπαλαστ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel rio 400 | Perazzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 58 | 27-11-08 15:33 |
juwel 70 | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 03-12-07 11:42 |
T5 σε Juwel | nikman | Φωτισμός | 32 | 13-06-07 18:24 |
Juwel heater 50W !!! | gsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-12-06 00:33 |