|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
Πριν από 1 μηνα περίπου είχα πάρει το παρακάτω ramirezi αλλά ήταν πολύ μικρούλι και δεν είχε χρώματα. Έχει μια κοκκινιλα στην κοιλιά είναι λόγω φύλου είναι κοριτσάκι δηλαδή ή έχει κάποιο πρόβλημα? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η κοκκινιλα ειναι φυσικο των χρωματων του.
Τωρα για το φυλο ειναι μαλλον θηλυκο λογω το μικρου ραχιαιου πτερυγιου αλλα ειναι μικρο ακομα για σιγουρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψάχνω και εγώ για μερικά θυλικά,καμιά βοήθεια;
|
||||
|
||||
![]()
ΜΑΛΛΟΝ ειναι θηλικο.
ΤΑ ΚΡΙΠΕΝΣΙΣ εχουν τα θηλικα κοκκινη κοιλια. ΠΕΤΡΟΣ 21 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία χαίρομαι που μάλλον είναι θηλικό γιατί έψαχνα μια μπας και γίνει τίποτα.
Τα άλλα δυο που έχω είναι αυτα: ![]() ![]() Πώς τα βλέπετε? Αρσενικά δεν είναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι δυσκολο να καταλάβεις.. φαινετε οτι το πρώτο ειναι θηλυκό και το πρωτο απο τα αλλα αρσενικο Για το αλλο δεν μπορω να σου πω γιατι δεν εχει σηκωμένο το πρωτο πτερύγιο αλλα γενικα πρεπει να μεγαλωσουν κιαλλο για να σιγουρευτείς.. Παντως φενονται ολα αρκετα αδυνατισμενα. Τι συνθήκες εχεις και τι ταΐζεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις, διάβασε αυτό το θέμα. Ειναι για Mikrogeophagus altispinosus αλλά ισχύουν τα ίδια.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ramirezi. | Raven | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 39 | 13-03-10 18:51 |
ramirezi | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-11-08 11:57 |
Ramirezi | kill_bill | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 18-03-08 17:48 |
RAMIREZI | ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 12-02-05 21:17 |
RAMIREZI | ΙΧΘΥΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 11-03-04 01:14 |