|
![]() |
#1 |
Γεννήσαμε...... και τώρα;;;;
![]() Αξιολόγηση:
![]() Στο ενυδρείο μου το οποίο παραδέχομαι πως μοιάζει απαράδεκτο όπως θα δείτε και στις photos είχα 4 Texas…
Μόλις σήμερα το πρωί ανακάλυψα 104!!! Έχω εμπειρία με guppy και ξιφοφόρους και δυστυχώς δεν έχω καθόλου εμπειρία με γέννες από τα TEXAS. Έτρεξα κατευθείαν μόλις τα πήρα χαμπάρι σε ένα petshop και αγόρασα γεννήστρα, όταν γύρισα διαπίστωσα πως ήταν όλα εκεί και η μαμά να τα προστατεύει. Θυμήθηκα λοιπόν σε ένα παλαιότερο άρθρο για κάποιες κιχλίδες που κρατάνε στο στόμα τα μωρά τους μέχρι να μεγαλώσουν. Δεν ξέρα λοιπόν αν έκανα καλά που τα έβαλα σε γεννήστρα τα μωρά. Τι κάνω; |
|
Εμφανίσεις: 4265
|
|
||||
|
||||
![]()
Nα τα βγάλεις απο την γεννήστρα άμεσα όπως και την τεραστια ποσότητα τροφής που έριξες μέσα.
Επιβαρύνεις το νερό πολύ και θα τεζάρουν. |
|
||||
|
||||
![]()
η τροφή έπεσε καταλάθος
![]() ![]() ![]() και για να είμαι σίγουρος για τις οδηγίες σου... Μεγαλώνουν με τη μαμάκα τους χωρίς να έχουν πρόβλημα μα τα υπόλοιπα ψάρια;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού είδες οτι τα πρόσεχε έπρεπε να το καταλάβεις.
Δεν σε μαλώνω, αλλά η συμπεριφορά των γονεών έπρεπε να σε υποψιάσει πριν πας σε γεννήστρες κλπ. Ρίχτα μέσα και απλά τάιζε ελάχιστα παραπάνω από το κανονικό, θα φάνε μην ανησυχείς. |
|
||||
|
||||
![]()
δώστε μου οδηγίες ρε παίδες.. ειλικρινά χαίρομαι πραγματικά που γέννησαν οι κιχλίδες μου οπότε και αποφάσισα να του φτιάξω καλύτερο περιβάλλον στο 60lt ενυδριάκι...
πείτε μου... τί θα ήταν καλύτερο να προσθέσω - αφαιρέσω στο ενυδρείο για να νιώσουν καλύτερα;;; |
|
||||
|
||||
![]()
κι απ ότι φαίνεται στις φώτο αυτές οι κιχλίδες ΄δεν είναι texas
|
||||
|
||||
![]()
και τί ειναι???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS...Γεννήσαμε...??? | kostasthess_ | Δίσκοι | 14 | 22-11-08 21:00 |
Γεννήσαμε :) | erling | Ζωοτόκα | 6 | 06-12-07 22:34 |
Γεννήσαμε!!!! | Filotas | Ζωοτόκα | 9 | 21-11-07 09:52 |
Γεννήσαμε,Γεννήσαμε!!!! | kostasthess_ | Ζωοτόκα | 14 | 04-10-07 16:24 |
Γεννήσαμε... και τώρα ? | jcalvs | Δίσκοι | 2 | 02-08-07 17:18 |