|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας.
Θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να χρησιμοποιησω νερο απο το κλιματιστικο σε αναλογια σε καθε αλλαγη νερου αντι για απιονισμενο η αντιστροφης οσμωσης? |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο φόρουμ.. ΟΧΙ
|
||||
|
||||
![]()
Όπως όχι και στο νερό της βροχής.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ειπα να ρωτησω. Μου ηρθε σημερα ξαφνικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι, ο λόγος (για το κλιματιστικό) είναι ότι το νερό είναι γενικά βρώμικο (μύκητες, βακτηρίδια) ή κάτι άλλο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί γενικά το νερό απο τα κλιματιστικά μαζεύει τις ακαθαρσίες του αέρα, τα ενομοκτόνα, αποσμητικά κλπ που υπάρχουν σε ένα σπίτι ή γραφείο, για να μήν πώ και για τον καπνό του τσιγάρου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και επειδη αυτο περασε στα ψιλα σε σχεση με το κλιματιστικο να πουμε οτι και τα μπιτονακια απιονισμενου νερου καλο ειναι ,αν οχι απαγορευεται ,να μην χρησιμοποιουνται
|
||||
|
||||
![]()
εγώ τα χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο χωρίς εμφανείς επιπτώσεις, ούτε θανάτους ούτε ασθένειες...παρόλαυτά όμως,για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, φιλτράρω το απιονισμένο πρώτα με ενεργό άνθρακα για να φύγουν ακόμη και οι όποιες μυρωδιές από το πλαστικό μπουκάλι. πιστεύω πάντως πως δεν αξίζει τον κόπο η όλη διαδικασία. με τα πρώτα λεφτά που πέσουν στα χέρια μου, πάω για Α.Ο.
Μέσα σε ένα χρόνο,με τα απιονιισμένα που έχω χρησιμοποιήσει, θα έπαιρνα 2μιση οσμώσεις...για να μην πώ για το κουβάλημα!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- με κάθε επιφύλαξη βέβαια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dizio : 26-05-09 στις 20:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εεεε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν το ελεγες τοτε να το χρησιμοποιησεις. Εγω ειπα τι ειναι πιο σωστο και για τα ψαρια και για την τσεπη σου. Σε τουτο τον κοσμο δυστηχως ομως δεν γινεται παντα το σωστο οποτε κανε οτι νομιζεις εσυ καλυτερο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
OK, αλλά ήθελα να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα με το νερό Α/Ο για σίδερο, π.χ...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εδω ηλιελαιο για φαγητο αγοραζαμε πριν κανα χρονο και ειχε μεσα λαδι μηχανης! Καποια πραγματα ειναι αυτονοητα. Αλλα ακομα και αν δεν μπορουμε να τα σκεφτουμε ολα καλο ειναι να ψαχνομαστε. Καλη η μασημενη τροφη αλλα να το δουλευουμε λιγο που και που το ρημαδι! Στο θεμα μας τωρα. Το νερο απο τα μπιτονια μπορει να μην ειναι κακο αυτο καθαυτο αλλα ειναι κακο το οτι δεν ξερεις ακριβως τι νερο ειναι αυτο! Με μια Α/Ο και τα καταλληλα ελεγκτικα μηχανηματα-τεστ μπορεις ανα πασα στιγμη να ξερεις τι νερο μπαινει στο ενυδρειο σου και να πρατεις αναλογα στο οτι συμβαινει. Υ.Γ. Μην παρεξηγηθω ειναι καλοπροαιρετα ολα αυτα που λεω . ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΡΟ | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 02-07-08 20:54 |
Νερο βροχης | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-08-07 10:10 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |