|
![]() |
#1 |
Τι να κάνω??? Είμαι τελείως μπερδεμένη...
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας!
Πήγα για ψώνια και πήρα τα εξής: * Εξ'ολοκλήρου γυάλινη δεξαμενή 54 l, 60x30x30 cm με πλαστικό πλαίσιο πυθμένα * Κάλλυμα με μία λάμπα φθορισμού 15 watt και ανακλαστήρα * Εσωτερικό φίλτρο με βεντούζες * Θερμαντήρα 50 watt με διπλή βεντούζα * Εκατέρωθεν πλάτη ενυδρείου (από την μία φυτά από την άλλη πέτρες) * Πλωτό θερμόμετρο με βεντούζα * Τροφή σε νιφάδες Και τώρα τι κάνω? Τι ενυδρείο θα φτιάξω? Με γλυκό νερό ή θαλασσινό? Με κρύο νερό ή με ζεστό? Και ποια ψαράκια είναι πιο όμορφα και εντυπωσιακά? Και ποια ψαράκια είναι εύκολα και ζουν περισσότερο? Ποια είναι λιγότερο ευαίσθητα και απαιτητικά? ![]()
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει μία λίστα ένας κατάλογος κάτι να δω για να διαλέξω?
Θαλασσινό νερό: αυτό αυτό κι εκείνο, έτσι και έτσι Γλυκό νερό: μπουρ μπουρ μπλα μπλα Ζεστό νερό: ... Κρύο νερό: ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ψαξε στα υπομνηματα της καθε κατηγοριας και διαβαε και ποστ.θα βρεις τα παντα.γενικα το θαλασσινο περα των επιπλεον χρηματων σε σχεση με το γλυκο(που ειναι ρε γαμωτο πολλα)θελει και πολυ περισσοτερη φροντιδα λογο του οτι δε σηκωνει λαθη.καλυτερα να πας σε 80+λιτρα λογο εμπειριας.επιπλεον στα ιτρα που εχεις δεν μπορεις να βαλεις καποι ψαρακι.θα αρκεστεις σε καμια γαριδα και κοραλακια.χανεις ετσι το μεγαλο πλεονεκτημα οτι το πιο ομορφο ψαρι του γλυκου νερου ειναι το πιο ασχημο του θαλασσινου(οπως λεει και ενας φιλος)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ όλο χαρά που αναβαθμήστηκα και πήρα επιτέλους ενυδρείο 54 λίτρα μετά τη γυάλα που είχα και εσύ με καταράκωσες! Είχα την θείτσα στο pet-shop πρωινιάτικα που έλεγε όλο "Πιο μικρό πάρε για αρχή θα σου ψωφήσουν, δεν έχεις εμπειρία κρίμα είναι τα ψάρια και τα λεφτά σου" κλπ έχω και σένα! Και θες να μου πεις δηλαδή ότι οι γαρίδες είναι όμορφες? Μη χειρότερα!!! ( http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F1%DF%E4%E5%F2 )
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μη μπερδευεσαι αυτες ειναι γλυκου νερου εγω μιλαω για θαλασσινο!η θειτσα ελεγε βλακιες.οσο περισσοτερα λιτρα τοσο πιο σταθερο συστημα εχεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tι να κάνω...? | PANTIS | Bettas | 14 | 09-01-08 20:40 |
Τι να κάνω; | giorgosp | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 05-12-07 16:08 |
sos Τι να κάνω?? | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 23:58 |
Ενα πακετάκι ερωτήσεων απο εναν τελείως άσχετο αλλά με πολύ μεράκι να μάθει τα πάντα. | oranda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 10-06-07 11:56 |
Μπερδεμένη με το στρώσιμο... | Liolios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-12-05 19:42 |