|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια λυστε μου μια απορια.
Ενταξει τα applesnail ειδα να τρωνε ψαρι ψωφιο αλλα μηπως τρωνε και σαλιγκάρια? Ειχα κατι μικρα που εμφανίστηκαν μονα τους και εβλεπα καπου στα 10 μεχρι πριν 3 μερες και τωρα δεν βλεπω τιποτα(οχι οτι με πειραζει γιατι θα γεμισω αλλα ετσι να μου φυγει η απορια). Σημερα ειδα ενα φαγωμένο μονο το καβουκι του. Εχω μονο 9 guppy και 3 applesnail. Τα guppy δεν νομιζω να τα φαγανε αρααααα!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Όποιο ανεπιθύμητο σαλιγκάρι δω, του σπάζω το κέλυφος και αμέσως γίνετε μεζές για τα apple, αλλά με γερό κέλυφος δεν μπορούνε να τα φάνε. Τα γκάπι όμως, αν χωράνε στο στόμα τους ....
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Τα apple snails μπορούν και τρώνε μικρά σαλιγκάρια, αλλά πολύ μικρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει περοπτωση τα μεγαλα να φανε κ νεογεννητα apple snails?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι! Έχω κάνει αρκετές αναπαραγωγές χωρίς καμία ένδειξη σε αυτό που λες.
Τρώνε όμως σαλιγγαράκια άλλων ειδών γιατί το έχω δει να εξελίσσεται μπροστά μου. Αδειάζουν μάλιστα εντελώς τα καβούκια.
|
|||
|
|||
![]()
Ε!!! τότε ενταξει μαλλον φαγωθηκανε απο τα apple snails.
Και ελεγα που να πήγανε 2 μερες τωρα και δεν τα βλεπω ώσπου ανακάλυψα το καβουκι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα applesnail | υδροχόος | Σαλιγκάρια | 11 | 16-03-09 23:49 |
μα ειναι δυνατον???? | dinos99 | Ζωοτόκα | 5 | 13-01-08 05:25 |
Πως ειναι δυνατον; | Andros | Χρυσόψαρα | 8 | 09-09-07 14:38 |
Ειναι δυνατον να επεσε το PH τόσο απότομα, και τόσο πολυ? | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-06 08:28 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |