|
||||
|
||||
![]()
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 60x30x30
2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:3,5 μήνες 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 08/03/09 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 25 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 8γκάποι και 6κορυντορας 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ):0 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 25 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ:30% μια φορά την εβδομαδα 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ:10/03/09 10. ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ:οχι 11. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 3 φορες την μέρα τα γκαπυ και 2 τα κορυντορας 12. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:φυτεμένο ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH:7,5 KH: Ca: Mg: ΝΗ3 (αμμωνία):0mg/l ΝΟ2(νιτρώδη):0mg/l ΝΟ3(νιτρικά):25mg/l Αλατότητα: 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ναι ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 1 corydoras paleatus 2. ΔΕΡΜΑ:φυσιολογικό αν και έχω μια υποψία για ick είναι 50-50 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ:όταν είναι ήρεμο ανεβαίνει προς την επιφάνια σαν πτώμα,όταν νιώσει ότι κάποιοα δόνηση ή ανέβει ως την επιφάνεια είναι λες και δεν έχει τπτ...επίσεις όταν κατσει σε κάποιο φύλλο από κάτω πλαγιάζει 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (π.χ. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ):δν έχω δει 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ):θα έλεγα χαμηλή 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? :δν το έχω παρατηρήσει γτ είμαι φαντάρος 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: σήμερα το παρατήρησα 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: τίποτα 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? :ναι σε 15 λίτρα 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? :όχι 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:ξέρω ότι δν πάνε οι παραμέτρους τον κόρυ με τα γκάποι αλλά τα μπρονζε που έχω(μαζί με γκαποι) κανα 10μηνο δν έχουν πάθει το παραμικρό... να ρίξω αλάτι στο 15 λιτρο?έχω και κάποια φυτά μέσα που θέλω να δυναμώσουν και ρίχνω excel και σίδηρο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα corydoras paleatus | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 16-01-08 21:30 |
cory paleatus | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 26-10-07 10:48 |
πως ξεχωρίζουμε aenaus albino, paleatus albino | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 28-03-06 23:04 |
έγκυος cory paleatus? | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 11-02-06 21:04 |
corydoras | anasios | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 10-09-05 00:45 |