|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ
Αποφάσισα να βγάλω τα πλαστικά. Πήγα σε γνωστό petshop κ πηρα για αρχή Myriophillum spicatum κ Elodea(egeria)densa.
Δεν θελω όμως ακομα να μπλεξω με CO2 κ αφου δεν έχω βαλει κ κανενα υπόστρωμα, μου προτεινε το μαγαζί, να βάλω στις ρίζες τους το Kugeln της JBL(λίπασμα σε μπαλάκια) κ να ρίξω στο νερό το feropol της JBL για πρόσθετο λίπασμα. Τα φυτα τα εχω 4 μέρες ηδη. Εκανα κ μετρηση στα NO3 κ τα βρήκα στο 7.2 το Ph=7.4 κ Kh=10. Τα πάω καλά μεχρι τώρα , θα πρεπει να κανω τιποτα διορθωσεις κ ο petshopας τα ειπε καλα? |
|
||||
|
||||
τα συγκεκριμενα δε τρεφονται απο τις ριζες...απλα βγαζουν ριζιδια για αγκιστρωση....
δε χρειαζονται οι τεμπλετες στον πυθμενα...με ενα γενικο υγρο λιπασμα θα εισαι μια χαρα.....αν αντιμετωπισεις ελλειψη καποιου στοιχειου το ξανασυζηταμε.....αλλα στον πυθμενα μη βαζεις τιποτα...
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστω φιλε θα σεβαστω τη γνωμη σου κ τα λεμε ξανα. Καποιο γενικο λιπασμα πιο συγκεκριμενα εχεις να προτεινεις?
|
|
||||
|
||||
Με τα φυτά που αναφέρεις ξεκίνα και μην ανησυχείς ακόμη για το λίπασμα! Είναι πολύ νωρίς!
|
||||
|
||||
Και μη ριχνεις feropol, θα πηξεις στην αλγη.
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω παιδια για τις πολυτιμες πληροφοριες σας.
|
|
||||
|
||||
Βάλε και ανούμπια, εύκολη, όμορφη και "αφάγωτη"
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπακια τελος :-( | Dimi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-03-08 13:46 |
αλλαγη πλαστικα με φυσικα φυτα | paco | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-01-08 20:05 |
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΡΑΛΛΙΑ | REEFAKIAS | Παραλία - Beach Bar | 6 | 10-11-04 22:47 |