|
|
||||
|
||||
![]()
ξέρει κάποιος σε τι τιμή κυμαίνονται τα corydoras
![]() και αν ξέρει κάποιος που να έχει σίγουρα... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() μέχρι και 21 ευρώπουλα ![]() τα ster bay........ http://fishandpet.interpet.gr/index.html |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς μου πέφτει λίγο μακριά το μαγαζί κάτι σε πιο δυτικά προάστια έχουμε?γτ πήγα σε water inn και τα είχε όλα(δν είχε και πολλά είδη)10 ευρώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
2-6 ευρω οχι παραπανω
|
||||
|
||||
![]()
mikele τα βρήκα σου λέω στο water inn 10ευρώ....
επειδή όμως ήμουν αγίους αναργύρους το πρωί πήγα μια βόλτα στο pet city στο ίλιον και βρήκα τα μπρονζε που ήθελα 2ευρώ ![]() ![]() ------------------------- ξέρει κανένας πως ξεχορίζουμε φύλο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη supermanx : 09-03-09 στις 14:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καποια γατοψαρα οπως τα Corydoras paleatus τα αρσενικα εχουν μεγαλυτερο το πανω φτεριγιο απο τα θυληκα και εχουν ποιο στενο κεφαλι απο τα θυληκα.Μονο για αυτο το ειδος ειμαι συγουρος για τα αλλα δεν ξερω και τοσα.Εσυ τι γατοψαρα αγορασες;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τιμή Hypancistrus L260 | kornek | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 13-01-09 19:29 |
Φυτά-τιμή | nashty11 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 06-09-08 10:05 |
Τιμή ιδιοκατασκευής 600λίτρων | kotsis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 45 | 18-06-08 00:34 |
Φίλτρο και τιμή ... | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-09-05 16:25 |