|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια.
θα ηθελα τη βοηθεια σας για την αναγνωριση αυτου του ancistrus. |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον για αυτο http://www.planetcatfish.com/catelog...?species_id=49 μου κανει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σωστή αναγνώριση asourtzo
![]()
|
|||
|
|||
![]()
-Απο την πρωτη φαινεται οτι ειναι αρσενικοκαι μαλιστα μαλον μικρο ηλικιακα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι σίγουρο,τα αγκάθια που φαίνονται στην πρώτη φωτό φαίνεται να βρίσκονται στο περίγραμμα του κεφαλιού,οπου και τα θηλυκά μπορούν να έχουν αγκάθια...Βέβαια,αν το ψάρι είναι μικρό(περιπου 5εκ.) και έχει τόσα αγκάθια ήδη,κατα πάσα πιθανότητα είναι αρσενικό...Απλά δεν υπάρχει σιγουριά,τίποτα άλλο
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οταν λετε Ancistrus cf. cirrhosus εννοειτε ancistrus sp3 ή ειναι διαφορετικα ηδη?ναι αρσενικο πρεπει να ειναι γιατι εχει μουστακια.
ειναι γυρω στα 7 εκ.,μηπως ξερει κανεις τι ηλικια μπορει να ειναι? βεβαια το καλυτερο ειναι οτι μου το πουλησαν (δηλαδη της αδερφης μου που μου το εφερε απο Αθηνα) για ancistrus dolichopterus. ![]() αν δειτε στην 3η φωτο φαινεται λιγο που εχει μικρα κερατακια κ στο κεφακι ψηλα(ετσι νομιζω.... |
|
||||
|
||||
![]()
Το Ancistrus cf. cirrhosus είναι η πιο πρόσφατη ταύτιση με είδος που έγινε για το παλαιότερα ονομαζόμενο(προς έλλειψη επιστημονικού ονόματος...) Ancistrus sp.(3)...Η πώλησή του ως Ancistrus dolichopterus είναι κοινή πρακτική δυστυχώς από μερικούς εξαγωγείς(και στη συνέχεια καταστήματα...) και γιαυτό όποιος θέλει να πάρει τον σωστό,πρέπει να ξέρει πως είναι...
Αυτά που φαίνονται στη φωτό 3 δεν είναι αγκαθάκια αλλά τα nostrils(ρουθούνια) του ψαριού... ![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 26-02-09 στις 22:19 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση ancistrus | inser | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 18-12-07 12:11 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
ancistrus | Gandalf72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 21-03-06 09:12 |
αναγνωριση ancistrus | Mariel | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 21-03-05 15:02 |
ancistrus? | tolis_1234 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 13-02-05 12:23 |