|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά μου το έδωσαν δώρο με την αγορά ενυδρείου,είναι καλό?
χρειάζεται ηλεκτρόδιο έχει δικό του η τα ηλεκτρόδια ειναι για οποιοδήποτε μηχάνημα(δεν ξέρω καθόλου απο κοντρολερ).
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρά είναι.
Ηλεκτρόδιο μπορείς να βάλεις και άλλης μάρκας |
|
|||
|
|||
![]()
Πες και εμάς στους υπόλοιπους της Θράκης που κάνουνε τέτοια δώρα!
Ηλεκτρόδια μπορείς να πάρεις είτε από ebay 1-2 φθηνά ως αναλώσιμα είτε ένα ακριβότερο και επώνυμο από aquaristic. Πρόσεξε να γράφουν BNC.. Αυτό είναι το είδος του βύσματος.. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ευκολο και αξιόπιστο μηχανάκι!!
Προσωπική μου άποψη όμως πάρε επώνυμα probes και όχι no name!Πολλά απο τα τελευταία έχον βγεί σκάρτα και μπαίνεις σε μια διαδικασία άχαρη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά,α και κάτι άλλο ποια ειναι καλά ιλεκροδια κ τιμή αν ξέρει κανείς(σας ζαλίζω λίγο αλλά πως θα μάθω).
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να μην βγάζει καθόλου δεν μου έχει τύχει, όταν όμως τα παίξει θα βλέπεις τραγικά μεγάλες ή τραγικά μικρές τιμές ή μπορεί να βλέπεις και συνεχείς διακυμάνσεις!
demka αυτά τα ηλεκτρόδια που σου έβαλε ο Γιώργος τα χρησιμοποιούσα πολύ καιρό και είναι απο τα πλέον αξιόπιστα με όριο ζωής τους 9-12 μήνες! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα ρώτησα τιμή για ιλεκροδιο κ μου είπαν 80ε,είναι τόσο ακριβό ρε παιδιά?αναλώσιμο προϊών κ τόσο ακριβό
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph meter | SPACE | Λοιπός εξοπλισμός | 3 | 12-02-09 16:36 |
Ph Controller & TDS Meter | amorealex | Λοιπός εξοπλισμός | 14 | 31-01-09 08:47 |
ph meter | gbikes | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 13-03-08 06:54 |
Tds meter | thanpapa | Λοιπός εξοπλισμός | 19 | 10-04-07 08:28 |