|
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ θα μου πειτε τι ακριβως χρειαζεται για να στυσω ενα ενυδρειο νοσοκομειο η καραντινας?χανω τα ψαρια μου ενα ενα και τρελαινομαι..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα με τα ψάρια που συντηρής αγοράζεις και μέγεθος ενυδρείου νοσοκομείου . Εγώ έχω ένα 100 λίτρα για παράδειγμα αλλά είναι για να χωράνε 2-3 δίσκοι για λίγο καιρό
|
|
|||
|
|||
![]()
και τι εξοπλυσμο χρειαζεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα βάζεις δύσκολα .
Κανονικά θέλει θερμοστάτη και στρωμένο φίλτρο . Κάνει και το λεγόμενο αερόφιλτρο . Αν το θες για νοσοκομείο μόνο μπορεί και να μην χρειαστείς φίλτρο σε μερικές περιπτώσεις . Καλή δουλειά για αυτό είναι τα Jewel γιατί το εσωτερικό τους είναι έυκολο στην χρήση και έτσι μπορεί να παίρνει υλικά από τα φίλτρα σου και να τα προσθέτεις κτλ . Τι πρόβλημα έχεις και τι ψάρια ? |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ειδη στο post με αναζητηση ΑΛΑΤΙ...ΘΑ ΜΕ ΔΕΙς εκαι μακελιο εχει γιναι με το ενυδρειο μου..τα σκατωσα μου φαινεται..περιμενω να μου απαντησεις εκει για λυσεις
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... ή Δώρο?? | dialpistis | Ζωοτόκα | 14 | 14-06-06 19:27 |
Ενυδρειο-νοσοκομειο:πωσ?? | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 25-01-06 12:11 |
ενυδρειο καραντινας - νοσοκομειο | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 11-03-04 21:50 |
Ενυδρειο καραντινας "Νοσοκομειο". Τι και πως? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 21-09-03 17:07 |