|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν ειναι πλαναρια γιατι εχω και απο αυτο και ξερω ετσι υποθετω τουλαχιστον αυτα λοιπον τα προσεξα σημερα ειναι κατι πολι μικρα που ι κινηση τους ειναι πολυ περιεργη λες και πανε διακεκομενα απο πολυ κοντα φαινονται σαν να εχουν ουρα και 2 μικρες κερεες και κινουνται παρα πολυ γρηγορα
ξερεις κανενας τι μπορει να ειναι????
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην ανοιγω κι αλλο θεμα στα φυτα που αγορασα ειδα κατι μικρα μαυρα πλασματακια πανω τους!ειναι σαν μικροσκοπικες μυγες στο μεγεθος ψειρας χωρις φτερα με ποδια που ισα ισα διακρινονται!Πειραζει να μπουν στο ενυδρειο?Λογικα δεν θα φαγωθουν αργοτερα απο τα ψαρια που θα μπουν?
|
|
|||
|
|||
![]()
Παναγια μου, τι τερατομορφα πλασματα ειναι ρε παιδια αυτα που περιγραφετε..ανατριχιαξα
![]() ![]() ![]() Ριξτε μια ματια εδω για αναγνωριση http://www.plantedtank.net/forums/sh...nize-them.html |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα απο το λινκ ειδα οτι εχω copepods,cyclops , planaria , hydra , Acroloxus lacustris
και απο οτι διαβασα ολα τρωνε γονο γαριδας...τι ωραια!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ολα αυτα μαζι?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι 4 το πρωτο το ειχε μαζι το ονομα
δυστηχως ναι αλλα να πω οτι εχω μονο 10 γαριδες στα 144 και τπτ αλλο και ολα αυτα εμφανιστηκαν αφου βγηκαν τα ψαρακια που ειχα ειναι κατι ανησυχιτικο???και για την υγεια του βιοτοπου αλλα και για την δικη μου???? γιατι κατα καιρος ακουγονται διαφορα ------------------------- up !!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------- παιδια σοσ οσο περναει ο καιρος πολαπλασιαζονται τα μικρα πλασματακια και σημερα παρατηρησα οτι υπηρχε μονο ενα μικρο σαν κλαδακι στο μπροστινο τζαμι που μοιαζει με υδρα σημερα ειδα οτι ειναι πανω απο 10 ειναι επικινδυνο???? πως φευγει και αυτο αλλα και τα αλλα ????????
Πείρα ονομάζει ο καθένας τα σφάλματά του... Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 30-12-08 στις 20:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περιεργα πραγματα!!!!! | johnpecn` | Bettas | 34 | 01-11-08 14:29 |
Χρυσοψαρο συμπεριφερεται περιεργα | aivas | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 08-03-08 01:50 |
ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΖΩΥΦΙΑ | bill | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 15-07-07 14:30 |
περιεργα σημαδια πετρες-τζαμια | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-01-07 23:55 |
μικρα ασπρα σκουλικακια | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 22-03-04 20:37 |