|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς ο Raven είχε απόλυτο, μα απόλυτο δίκιο!!!!
Σήμερα βρήκα ένα πεθαμένο ψάρι να πλέει στην επιφάνεια με φαγωμένη ουρά και 2-3 Red Eye Ballon με φαγωμένα πτερύγια.!!!!! Ηθικός αυτουργός !!! Η Chameleon με τις μαλλιαρές δαγκάνες !!!! Με πιάσανε τέτοια νεύρα όταν την είδα να κυκλοφορεί ανενόχλητη!! Ποιός είναι ποιό έξυπνος. Αυτή ή εγώ... Την κυνήγησα με την απόχη και την στρίμωξα τόσο άσχημα που δεν είχε καμμιά ελπίδα. Τώρα την έχω βάλει μέσα στην παγίδα και από πάνω στρίμωξα, σαν καπελάκι την απόχη . Λέτε να ξεσκίσει με τις δαγκάνες την απόχη ??? Αυτό γιατί σήμερα δεν μπορώ να την γυρίσω στο μαγαζί και θα την γυρίσω αύριο. Αν καταφέρω να πιάσω και την άλλη, η οποία είναι αισθητά μικρότερη και με μικρότερες κατά πολύ δαγκάνες, καλά θα είναι!!!! Πλέον έχω και πρωσοπική πείρα. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ CHAMELEON με δαγκάνες!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Shrimp Aquarium | no_name | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 19 | 29-01-15 14:33 |
blue bee shrimp | giannis vih | Γαρίδες | 4 | 26-10-12 22:02 |
CHAMELEON SHRIMP | CHRISTOS13 | Γαρίδες του γένους Caridina | 11 | 06-12-11 10:17 |
Αρλεκινοι, Sae, με Bamboo shrimp? | @@nikos@@ | Γαρίδες | 7 | 14-10-10 08:49 |
Chameleon Shrimps | Minakki | Γαρίδες του γένους Caridina | 17 | 02-12-08 23:12 |