|
||||
|
||||
κοκκινη ζελατινα?
Γεια σας παιδια! θελω να σας ρωτησω επειδη δεν μπορω να βρω κοκκινη λαμπα και κοιταω να γλιτωσω την Πατρα αν βαλεις μπροστα απο κλειστου τυπου λαμπα κοκκινη ζελατινα κανεις τιποτα η οχι?
|
|
||||
|
||||
περιπλέκεται... εδώ δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη τί γίνεται με τις λάμπες ΣΚΕΤΕΣ καλά καλά... θα έχουμε και τον παράγοντα "ζελατίνα" τώρα...???
|
||||
|
||||
Ισως να μπορουσες να την δοκιμασεις την ζελατινα και να δεις μονος σου τα αποτελεσματα, ομως δεν θα λιωσει απο την ζεστη της λαμπας?
Μηπως απο την ζεστη βγαζει τιποτα αναθυμιασεις το πλαστικο? |
|
|||
|
|||
Εγώ κατάλαβα τι λέει.
Στη Ναύπακτο δεν έχει κόκκινες λάμπες...(μήπως ροζ για φυτά θες; ) Του έρχεται δύσκολο να ψάχνει στην Πάτρα και σκέφτεται να τυλίξει ένα φωτιστικό κλειστού τύπου με ζελατίνη κόκκινη για να έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Μου φαίνεται μάλλον απίθανο να πετύχει αυτό που λες γιατί λογικά η ζελατίνη θα λιώσει.. Ας πούνε και οι άλλοι τη γνώμη τους. |
|
||||
|
||||
οκ καταλαβα!!!! πατρα! σου ερχομαι!
|
|
||||
|
||||
¶σε που χλωμό να πετύχεις το φάσμα.
|
||||
|
||||
Υπαρχουν ζελατινες που χρησιμοποιουνται για φωτισμο (ειδικες) οι οποιες δεν λειωνουν...Περα ομως απο την τσουχτερη τιμη τους δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να χρησημοποιηθουν για ενυδρειακη χρηση λογω φασματος...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοκκινη κρυπτοκορινα | dinos99 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-02-08 12:46 |
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΦΕ ΑΛΓΗ.HELP!!!ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΝΟ2!! | galisgsxr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 17-09-07 08:01 |