|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες εχω μια ανεμωνα και σημερα παρατηρησα οτι αρχιζει και αλλαζει το χρωμα της.Απο ασπρο γινετε μωβ και σε γρηγορο ρυθμο μαλιστα,ταυτοχρονα βγαζει κατι σαν σαλια(συγνωμη για την εκφραση).Ειναι τα τελευταια της?Ειμαι καινουργιος στο θαλασσινο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλα χαρακτηριστικα στο ενυδρειο σου,μετρησεις,φωτισμο,ποσο καιρο τρεχει,με τι την ταιζεις κλπ....?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το θαλασσινο τοχω 1,5 μηνα,εχει 2 λαμπες μπλε και μερας,τι ταιζω coraliquid(sera)την εχω 2,5 βδομαδες και σημερα μου κανει τα σκηνικα!!Μετρησεις δεν ξερω αλλα την προηγουμενη βδομαδα ηταν καλες
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλων ειναι ετοιμη να πεθανει αλλα να ξερεις οτι εκτος απο πολλους παραγωντες το ενυδρειο σου θεωρειται καινουργιο για να φιλοξενησει ανεμωνη θελει τουλαχιστον εξι μηνες στρωσιμο και αριστη ποιοτητα νερου συν φωτισμο.Γενικα θελουν πολυ εμπειρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
παααααρα πολυ νωρις εβαλες ανεμωνη.το ενυδρειο σου ειναι πολυ νεο.
το φως σου επισης ειναι παρα πολυ λιγο για ανεμωνη.κατα πασα πιθανοτητα η ανεμωνμη σου θα πεθανει. ακομη και φαγητο σωστο δεν της δινεις... κανονικα την ταιζουμε τουλαχιστον 1 φορα τη βδομαδα καμμια γαριδα κατεψυγμενη κλπ,και οχι ζουμια... καλη τυχη... |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα ειναι μονο να σου παιρνουν τα χρηματα...Αν την βγαλει μεχρι αυριο θα του την παω στο μαγαζι να την κοιτανε για να πιανει πελατες!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ωραιοτερο χρωμα | vagosg | Δίσκοι | 49 | 03-02-08 21:52 |
Χρωμα γλυφτη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-01-07 22:12 |
άχρωμα διαφανή σωληνάκια? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 22-01-07 22:03 |
χρωμα λαμπας φωτισμου | hoby | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 13-10-05 08:12 |
ΓΑΛΑΚΤΩΔΕΣ ΧΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ | Odoiporos | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 15-02-03 11:41 |