|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, είμαι ο Χρήστος
θα ήθελα εάν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε την γνώμη σας για το νταμάρι που προσπαθώ να φτιάξω για τα τις Αφρικάνες mbuna, είμαι νέος στο χόμπι χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Το ενυδρείο είναι 240 λίτρα στον πάτο έχει φελιζόλ για ασφάλεια Οι πέτρες αριστερά είναι Moonstone 26 κιλά και οι δεξιές Κροκάλα ποτάμια πλακέ 35 κιλά |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε μου και καλος ηρθες...
εχεις κανει πολυ ομορφη αρχη και χαιρομαι!!!! οι Moonstone ειναι τελεια στημενες απλα να κοιταξεις να ειναι καλα στερεωμενες η να τις κολλησεις με σιλικονι... οι Κροκάλα ποτάμια πλακέ ισος αν σου αρεσε κι εσενα να τις εριχνες καπος πιο χυμα στην γωνια εκει... να μην ειναι σαν χτυσμενες... αλλα παντα καλα στερεωμενες , η κολλημενες... καλη συνεχεια..
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση ευχαριστώ για την γνώμη σου,
ο λόγος που ζήτησα βοήθεια ήταν περισσότερο για τις Κροκάλα, κάτι δεν μου κόλλαγε. Θα ακολουθήσω την πρότασή σου. Ολες τις πέτρες τις έχω στερεώσει με σιλικόνη. |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως σου είπε και ο Thanasis76 παίξε λίγο με τις πέτρες δεξιά. Προσπάθησε να τις στήσεις πιο φυσικά. Κάνε δοκιμές και όπως σου κάτσει καλύτερα στο μάτι άστες.Μάλλον αυτό δεν σου κάθεται καλα. Κοίταξε να έχεις αρκετές κρυψώνες. Κατα τα άλλα με λίγο υπομονή και όχι βιαστικές κινήσεις θα το κάνεις τέλειο.Καλή συνέχεια λοιπόν απο μένα. Αλήθεια, τι ψαράκια σκέφτεσαι να βάλεις?
ΥΓ. σιλικόνη ενυδρειακή πάντα, πιστεύω το ξέρεις απλά το λέω για παν ενδεχόμενο.
|
||||
|
||||
![]()
Αλήθεια, τι ψαράκια σκέφτεσαι να βάλεις?
Μάλλον λέω να βάλω Labidocromis caeruleus (Yellow) 1+3, Pseudotropheus sp (Acei) 1+3 και αν σηκώνουν τα λίτρα κάτι μεταξύ mbamba, demasoni, saulosi τί λέτε; ΥΓ. σιλικόνη ενυδρειακή πάντα, πιστεύω το ξέρεις απλά το λέω για παν ενδεχόμενο. Η σιλικόνη είναι η BISON διαφανή για ενυδρεία. δείτε την νέα σύνθεση! |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα φιλε ειναι μια χαρα...
για τα ψαρακια τα 2 πρωτα μια χαρα ειναι και πολυ ομορφα... τα αλλα που ειπες ξεχνα τα. αν θες να ειναι καλα τα 2 πρωτα... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανά νέο θαλάσσινο!! Βοήθεια για νέο στήσιμο 60λιτρου! | g4x4 | Fish Only | 26 | 18-07-08 19:35 |
Στήσιμο ενυδρείου γύρω στα 450 lt.βοήθεια | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 57 | 08-05-08 16:03 |
Βοήθεια για το στήσιμο background | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-05-07 20:49 |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
στήσιμο ενυδρείου για κλαδέματα | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 06-02-03 01:45 |