|
|
||||
|
||||
![]()
Έψαξα και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο φόρουμ.
![]() Η ερώτησή μου είναι η εξής: Όταν έχεις PO4 μέχρι εκεί που δεν πάει (2,0) τι μπορείς να κάνεις για να το μειώσεις? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συχνες αλλαγες νερου και μειωνεις το ταισμα.Εχεις μπλε αλγες;Απο νιτρικα πως πας;
|
|
||||
|
||||
![]()
+ μπορείς να βάλεις και αντί-φώσφορο
μέσα στο φίλτρο σου
|
||||
|
||||
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω παρατηρήσει άλγες αλλά από ΝΟ3 πάμε καλά.
![]() Όσο πάνε και ανεβαίνουν. Ήθελα να προσθέσω φυτά αλλά μου είπαν πως αυτή την εποχή υπάρχει πρόβλημα στη μεταφορά τους. Οπότε προσωρινά μάλλον λιγότερο τάισμα και βλέπουμε. ![]() Ευχαριστώ όλους πολύ για την άμεση απόντησή σας και για το χρόνο σας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πως το μετρας?
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα φωσφορικά σου είναι τόσο ψηλά μπορείς να βαλεις , όπως είπε ο Ανδρέας , αντιφώσφορο στο φίλτρο σου. Και επειδή δεν χρειάζεσαι να είναι μακράς διαρκείας πάρε ένα με βάση το αλουμίνιο ή τον ζεόλιθο ώστε να σου τα τραβήξει γρήγορα και να το βγάλεις μετά απο 2 εβδομάδες!
![]() http://www.aquaristic.net/shop.php/s...isttype/vendor http://www.aquaristic.net/shop.php/s...isttype/vendor
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς η μέτρηση είναι σωστή.
![]() Έγινε με υγρό τέστ της Sera. Θα ψάξω για το αντιφώσφορο. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Με μια καλή αλλαγή θα μειωθεί αρκετά. Αν έχει και κάποιος συνχομπίστας κερατόφυλλο να σου δώσει θα σου αποροφά αρκετά και τα νιτρικά.
Ο αντιφόσφωρος δεν είναι απαραίτητος. Θα πρέπει να βρείς τι σου αυξάνει τα φοσφωρικά για να το αντιμετωπίσεις. Το πιθανότερο είναι οι τροφή που χρησιμοποιείς ή απλά κάνεις λίγες ή μικρές αλαγές. πάντα καλά, Caverman |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα sera τέστ δεν είναι και τα πιο αξιόπιστα ...... ![]()
|
|