|
||||
|
||||
ΤΙ Skimmer να βάλω
Kαλησπέρα σε όλους!Θέλω μία βοήθεια από τους έμπειρους!Έχω το lido120 της JUWEL το οποίο είναι 120 λίτρα!Και θέλω να ρωτήσω τι skimmer προτείνετε οι γνώστες να βάλω?Και άμα υπάρχει κανένα site με καλές τιμές θα ήτανε καλοδεχούμενο!Αυτό το skimmer είναι καλό για το ενυδρείο μου?
http://www.aquaristic.net/tetradelic...ml.html?lang=1 |
|
|||
|
|||
Η deltec είναι μια πολύ καλή μάρκα. Έχει hang on skimmer να διαλέξεις.
Και αυτό που κοιτάς δεν φαίνεται άσχημο. Όμως θα φαίνεται η τεράστια αντλία του μέσα στο ενυδρείο σου άσχημα. Ενώ στα deltec η αντλία είναι μέσα στο skimmer.
|
||||
|
||||
Αφού είναι εξωτερικό το skimmer που σου έδειξα πως θα φαίνεται η αντλία του?Επίσης πειράζει που είναι για ενυδρείο 500 λίτρων και εμένα είναι 120 λίτρα?Θα τα κάνει μαντάρα μέσα?Εχεί κανείς κάτι άλλο να προτείνει?
|
|
||||
|
||||
Στο συγκεκριμένο που είδες ,αν και εξωτερικό η αντλία που στέλενει το νερό είναι μέσα στο ενυδρείο και ως εκ τούτου φαίνεται αρκετα στο άλλο η αντλία είναι εξωτερικά και δεν θα φαίνεται μέσα στο ενυδρείο.
------------------------- http://aquatic-store.co.uk/marine/br...eltec-skimmers Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 07-07-08 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Σταύρο τον έστειλες τον άνθρωπο
Φαντάζομαι ο Γιάννης εννοούσε κάτι τέτοιο: http://www.aquaristic.net/shop.php/s...chparam/deltec Κάνει και σε μελλοντική αναβάθμιση |
|
||||
|
||||
Δεν του πρότεινα να αγοράσει απο εκει απλώς να δει τα μοντέλα και φυσικά να δει το συγκεκριμένο που προτείνεις και εσυ,λες να θέλω να τον ξαποστείλω τον άνθρωπο,δεν τον ξέρω κιολας .
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Στο link που έχει βάλει ο Σταύρος υπάρχει και δεύτερη σελίδα με τα "σωστά" skimmer.
Κοντά στα λίτρα του είναι το deltec MCE300. Δεν ξέρω αν στο μέλλον παει για αναβάθμιση με αγορά μεγαλύτερου ενυδρείου....
|
||||
|
||||
Ακριβώς αυτό το skimmer θέλω το MCE 300 αλλά δεν μπορώ να το βρώ σε κάποιο site σε προσιτή τιμή!Ξέρει κανείς κανένα site που μπορώ να το βρώ σε προσιτή τιμή?Είναι καλό για το ενυδρείο μου?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zagorakis : 08-07-08 στις 12:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Kοίταξε το MCE300 το δίνει η εταιρία για 320 λίτρα ενώ το MCE500 το δίνει για 360. Το aquaristic έχει το MCE 205,00 Ευρώ. Για να δεις την τιμή του MCE300 στείλε τους ένα e-mail.
Σύγκρινε έπειτα με κάποιο κατάστημα εδώ στην Ελλάδα και αποφάσισε πιο και από που θα το πάρεις.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
H τιμη ειναι πολυ καλη ...το σκιμερ θα σε καλυψει
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ οπότε πάω να το κλείσω!
|
|
|||
|
|||
Είδες το μαγαζί της γειτονιάς????
Πάντα θα πρέπει να ρωτάμε τα εγχώρια καταστήματα...
|
||||
|
||||
Όντως!Τελικά από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται!
|
|
||||
|
||||
ετσι,ετσι.....
|
|
||||
|
||||
Σε ποιο μαγαζι το βρηκες το σκιμερ φιλε μου?
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι μπορώ να βάλω???? | morfeas | Malawi | 8 | 05-10-07 00:48 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
Τι φυτά να βάλω; | rita | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 15-09-05 12:04 |
Τι ballast να βάλω? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-09-04 20:58 |
Τι ψάρια να βάλω? | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 01-02-04 03:01 |