|
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετώ τους πάντες!Ήθελα μια βοήθεια επειδή είμαι καινούργιος στο χώρο του θαλασσινού ενυδρείου!Αγόρασα το ενυδρείο της JUWEL Lido120 και θέλω να αγοράσω skimmer!Επειδή η τιμή από κάποια ξεφεύγει για τα δικά μου δεδομένα όπως το DELTEC MCE600 που έχω ακούσει τα καλύτερα ήθελα να ρωτήσω το DELTEC MCE300 είναι καλό για τα λίτρα μου που είναι 120?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
http://www.theaquariumsolution.com/mce300-skimmer |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα θα σε καλυψει σε 120 λιτρα
|
|||
|
|||
![]()
Το 600 είναι τεράστιο για τα λίτρα σου.... Περισσότερη ζημιά θα κάνει παρά καλό. Το 300 είναι μια χαρά.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Και κάτι ακόμα αυτό το skimmer που αναφέρω παραπάνω είναι καλό!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι για τα λιτρα σου.
Αν σκεφτεσαι στο μελλον να φτιαξεις μεγαλυτερο ενυδρειο , τοτε παρε το 600αρι (το οποιο εγω δεν θεωρω οτι θα σου κανει ζημια)
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτον θα κάνει ζημιά στην τσέπη του
![]() Και δεύτερον σε ένα ενυδρείο 80 καθαρών (και να δούμε κιόλας…) λίτρων βάλει ένα skimmer που είναι για 700 λίτρα normal stocking και εφόσον μιλάμε για ένα nano reef ενυδρειάκι, τότε το συγκεκριμένο μοντέλο θα στραγγίζει το νερό από τα πάντα. Αν είναι να μην βάλει κοράλλια ή αν αποφασίσει ο φίλος μας να ταΐζει καθημερινά πάρα πολύ, τότε μπορεί και να το βάλει.
small minds just talk about people, medium minds talk about things, but the great minds talk about ideas... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη accnt : 24-06-08 στις 08:35 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Deltec mce 600 καθαρισμα? | ton12 | Φίλτρανση | 5 | 06-03-08 09:15 |
Επιλογή Skimmer Deltec ή TUNZE | thsamios | Φίλτρανση | 11 | 03-02-07 03:40 |
Deltec MCE 600 - Σετ αντιμετωπισης θορυβου | Tricky | Φίλτρανση | 0 | 20-01-07 18:23 |
Skimmer DELTEC MCE 600 Help | Meliteas | Φίλτρανση | 1 | 22-05-06 15:49 |
Επιτέλους... η DELTEC στην Θεσσαλονίκη!! | SPSing | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 18-11-05 13:49 |