|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα.
Μια ερώτηση Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις κοινες λαμπες φθορίου με τις πιο οικονομικες στην κατανάλωση? Ετσι ωστε να συμβαλουμε και εμεις στην λιγοτερη καταναλωση? Παντα εννοειται με την καταλληλη στεγανοποιηση?
|
||||
|
||||
![]()
1) Δεν έχω δει να υπάρχουν σε κατάλληλο φάσμα για ενυδρεία.
2) Δεν θα φτάσει το φως σε όλο το μήκος του ενυδρείου.
|
||||
|
||||
![]()
Οι κοινες λαμπες φθοριου σε συνδιασμο με ηλεκτρονικο μπαλαστ θεωρουνται ηδη οικονομικες (σε σχεση με τις πυρακτωσεως). Μια επιπλεον βελτιωση στην αποδοση υπαρχει αν χρησιμοποιηθουν T5/ power compact..
|
|
|||
|
|||
![]()
Παντως για χαμηλης συντηρησης φυτεμενα, και ενυδρεια με λιγα ή καθολου φυτα, εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως γιατί θες και λίγες άλγες? (Ανάλογα και τι φιλοξενείς βέβαια).
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω τετοιο προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο λογος που το σκεφτομαι και εγω ειναι γιατι δεν θελω καθολου φυτα και τα μονα ψαρια που θα βρισκονται μεσα θα ειναι κιχλιδες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαμπτηρες φθοριου 70 εκ. | gaia | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-01-05 21:47 |