|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας. Σήμερα παρατήρησα στον ξιφοφόρο μου ότι η κοιλιά του έχει πρηστεί λίγο. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του ψαριού, αντιθέτως μάλιστα, είναι τρομερά κινητικός και διεκδικητικός προς τα άλλα ψάρια και τρελαίνεται να τον χαιδεύω
![]() Δίνω και 2 φωτογραφίες. Δυστυχώς δε μπόρεσα να τραβήξω καλύτερες γιατί ο ξιφοφόρος είναι πολύ κινητικός. 1) http://img230.imageshack.us/img230/1577/81593971xi5.jpg 2) http://img146.imageshack.us/img146/6360/28359808dp8.jpg Είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχώ; |
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον εφαγε πολυ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Λες να είναι αυτό ε; Η αλήθεια είναι ότι σήμερα τα τάισα λιγάκι παραπάνω από το κανονικό. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω εχω ξιφοφορους και εχω εναν που ειναι μονιμα κοιλαρας.
αλλα αυτο που βλεπω στους δικους σου ειναι οτι εχουν σκουρινει τα πτεριγια λιγο,αυτο το εχουν παθει και οι δικοι μου γιατι ειχα προβλημα με νιτρικα,γιαυτο προσεχε μην εχεισ το ιδιο.. παρε κανα τεστ καλου κακου.. ------------------------- και κατι αλλο στο ξιφος στην ουρα δεν ηταν μαυρο και τωρα μου μαυρισαν οπως ειναι και ο δικος σου.γιατι εγινε αυτο?? τα φωτα των πιο εμπειρων παρακαλω.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Petran22 : 28-07-08 στις 09:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πιθανόν προβλήματα αμμωνίας να οδηγούν σε "κάψιμο" των πτερυγίων!
Επίσης πολλές φορές το μαύρισμα είναι ένδειξη οτι τα πτερύγια επουλώνονται. Σε κάθε περίπτωση για δείτε συνθήκες! Είναι οκ? Δηλαδή να μην υπάρχει Αμμωνία - ΝΟ2 - και χαμηλά ΝΟ3.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξιφοφόρος ετοιμόγενη; | Filotas | Ζωοτόκα | 8 | 27-09-07 20:41 |
Εγκυος ξιφοφόρος | Cristos | Ζωοτόκα | 12 | 02-02-05 21:13 |
Νεκρή Θυλυκιά Ξιφοφόρος | Filippos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 12-08-04 17:48 |
Γεννητούρια ξιφοφόρου | Tolis | Ζωοτόκα | 3 | 21-12-02 21:36 |