|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή άλλαξα ενυδρείο τα zebra μου δεν έχουν τροφή μιας και δεν υπάρχει ίχνος άλγης στο ενυδρείο. Τι τροφές καταναλώνουν ώστε να τα ταίσω προσωρινά μέχρι να εμπλουτιστεί το ενυδρείο μου με άλγη ξανά;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τροφή σε flakes όπως και τα ψάρια σου.
Καθώς και ταμπλέτες Spiroulina. Westie σε παρακαλώ σταμάτα να τα ξέρεις όλα. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν προκειται να φανε τιποτα απο ετοιμες τροφες αυτα ουτε υπολειματα τροφων τρεφονται αποκλειστικα απο αλγη<εσυ μπορει να μην το βλεπεις> και οταν δεν υπαρχει τιποτα τρεφονται και απο μαλακες ριζες<ξυλο>
εχω κανα δυο χρονια καμια 15αρια και δεν εχουν φαει ποτε ετοιμες τροφες βασικα αστα ετσι δεν εχουν προβλημα ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 29-05-08 στις 18:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ενυδρείο φίλου μου έχει πήξει στα zebra, τα ταϊζει σπιρουλίνα και την τρώνε.
|
|
||||
|
||||
![]()
για να εκκολαφθουν τα αυγα,τι απαιτησεις θελουν.....?????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλγοφάγα: neritina natalensis (ως τώρα διαπιστωμένα ασφαλή) | apten | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 27-01-08 17:22 |
Απορίες για zebra snail | Vasilizzz | Σαλιγκάρια | 8 | 13-03-06 13:37 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |
Μπορουμε να βρουμε ενα Hypancistrus zebra?(com. Zebra Pleco) | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 25-09-03 23:38 |