|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αντιχλώριο και Ημ. λήξης!
Πήγα να κανω την συνηθισμενη αλλαγη νερου στο ενυδρειο μου, και ανοιγοντας το αντιχλωριο (της seachem) μου ερχετε μια βρωμα...... δε περιγραφετε.. κοιταξα το μπουκαλι απο εξω, και δεν αναγραφει ημ. λήξης.
Να σημειώσω οτι το συγκεκριμενο μπουκαλι δεν εχει καιρο που το αγορασα και το ανοιξα. Αναγκάστικα να αναβάλλω την αλλαγη νερου, γιατι φοβηθηκα μη κανω καμια ζημια στο ψάρι.. Ξέρει κανεις τι παιζει?
|
|||
|
|||
κανονας 1: ΟΛΑ τα υγρα της Seachem βρωμανε παρα πολυ
και τα δικα μας βρωμανε πολυ, σε σημειο να λιποθιμας δεν εχει ημερομηνια ληξης γιατι δεν ληγει, οταν ειχα κανει την ιδια ερωτηση στην υποστηριξη τους (η οποια ειναι πολυ καλη) μου ειπαν οτι μεχρι να τελειωσει το χρησιμοποιεις χωρις προβλημα παω να παρω μια τζουρα τωρα που το θυμηθηκα |
|
||||
|
||||
Δε διαφωνω οτι βρωμαει, το συγκεκριμενο προιόν(seachem) ομως το χρησιμοποιω καιρο..εχω τελειωσει ποσα μπουκαλια και δε μυριζαν ετσι.. γιαυτο και με αγχωσε..
|
||||
|
||||
Το συγκεκριμενο μυριζει απιστευτα ασχημα....
|
|
||||
|
||||
Q: I think that my Prime™might be old because it smells like it went bad...
A: Prime™has a very distinct odor that is similar to sulfur which is completely normal. Also, the presence of small black specks is normal. |
|
||||
|
||||
ευχαριστώ πολυ! τζάμπα αγχωθηκα...!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θολωμα μετα το αντιχλώριο και την αμμωνία | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 20-12-07 11:51 |
Ερώτηση για φωτισμό και αντιχλώριο | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-09-07 16:05 |
Αντιχλώριο | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 02-07-07 23:45 |
αντιχλώριο | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-07-06 00:25 |
βρασμος αντι αντιχλώριο | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 20-06-06 12:54 |