|
|
||||
|
||||
![]()
έχω ένα εξωτερικό φίλτρο, το οποίο μετά από μια μικρή διακοπή ρευματος μου κάνει πάρα πολύ θόρυβο. Το έβγαλα, το καθάρισα, αλλά ο θόρυβοσ συνεχίζει. Τι μπορεί να φταίει.
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Εχει αερα, γυρνα το στο πλαι μπας και φυγει.
2. Εσπασες κανα αξονακι απο το impeler καθαριζοντας.. |
|
||||
|
||||
![]()
αξονάκι από την αντλία δηλαδή εννοείς? το βλέπω δύσκολο. Δοκίμασα το πλάι, αλλά ο θόρυβος παραμένει.
------------------------- το άδειασα όλο και άκουσα το θόρυβο της φτερωτής μέχρι να γεμίσει και δεν έκανε τίποτα και μόλις έφτασε πάνω, άρχισε πάλι να κάνει φασαρία. κανένας να βοηθήσει βρε παιδιά? ------------------------- κατάφερα να βρώ λύση και τη λέω απλά μήπως και κάποιος άλλος χομπίστας βρεθεί σε αυτή τη θέση. http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F1%F5%E2%EF%F2 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOKOBAS : 25-05-08 στις 12:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βουλωμένοι σωλήνες ήταν το πρόβλημα δλδ ??
γιατί σε κάτι τέτοιο απευθύνεται το thread που μας παραθέτεις .. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
-Mου 'χει συμβει και μενα στην σειρα professional(2222,2224)!!
Αφου καθε φορα που ακουω το γουργουρητο ξερω οτι προκειται για καθαρισμο σωληνων,οποτε και το προβλημα λυνετε στο αψε-σβησε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημα δεν ξέρω τι ακριβως ήταν. η διαδικασία που ακολουθησα ήταν η εξής. Μετά τη διακοπή ρεύματος ξεκίνησε ένας παραξενος θόρυβος. έμοιαζε σα να βρίσκεικάπου η φτεροτή.
1. άδειασα όλο το νερό από το φίλτρο και το καθάρισα και τα υλικά και τη φτεροτή με νερό από το ενυδρείο. όταν ξαναγέμισε με νερό το ενυδρείο ο θόρυβος συνεχιζόταν. 2. έβγαλα τους σωλήνες και τους καθάρισα, αλλά και πάλι ο θόρυβος συνεχιζόταν. 3. Συνέδεσα το λάστιχο της βρύσης του σπιτιού στην είσοδο του φίλτρου και έριξα νερό με πίεση. όταν το ξανασύνδεσα ήταν όλα εντάξει. για καλό και για κακό έσταξα και λίγο μπόλι από το άλλο μου ενυδρείο, ώστε αν τυχόν είχαμε απώλειες σε βιολογία, να ανακτηθούν άμεσα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Θόρυβος από φίλτρο EHEIM | Vasilizzz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 14-05-08 23:44 |
Διακόπτης σε φίλτρο. | lucy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 13-12-07 10:08 |
Θόρυβος στο EHEIM 2213 | yannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 24-10-05 22:48 |
θόρυβος απο σκίμερ | thalasinos | Φίλτρανση | 5 | 26-03-04 20:30 |