|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!
ΑπΆ την μέση και πάνω του ενυδρείου μου είναι σαν να έχει σκόνη και να αιωρείται μέσα στο νερό. Μήπως είναι η άμμο θαλάσσης που έχω μέσα; Αν και είναι πεντακάθαρη πέρασε πολύ φασίνα πριν μπει μέσα. Οι μετρήσεις μου είναι μια χαρά να σας πω. Το μόνο πρόβλημα μου είναι καθαρά το μάτι μου, αν και δεν φαίνεται πολύ μόνο αν το παρατηρήσεις, εμένα πάντως με ενοχλεί (φαντάζομαι και εσάς το ίδιο θα έκανε). Βελτιωτικά νερού, αλλαγές νερού, σκούπα βυθού κτλ… Αλλά αυτό μένει εκεί. Θα μπορούσατε να μου πείτε την γνώμη σας πάνω σε αυτό το θέμα ώστε να απαλαγώ απ' αυτο; Δεν είναι και τόσο σημαντικό αλλά ενοχλητικό! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα... Το έχω κάνει είμαι καθαρός μου είπε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ο οφθλαμιατρος δεν ηξερε απο ενυδρεια.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι πρέπει να πάρει ενυδρείο.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά είναι από την νεοεισαχθείσα άμμο και με τον καιρό θα κάτσει στον πυθμένα... Αυτό συνέβη σε μένα όταν έβαλα το χαλικάκι... Αλλά περίμενε να σου πει και κάποιος εμπειρότερος γιατί δεν ξέρω τι πιθανότητες έχει να είναι κάτι άλλο όπως βακτήρια άλγη ή άλλοι μικροοργανισμοι...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολό-Πράσινο νερό... | Vagos_46 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 21-04-08 04:31 |
Θολό νερό; | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-09-07 18:36 |
Θολό Νερό | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 18-09-07 08:34 |
Θολό νερό | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-01-06 19:08 |
Θολό νερό | aris1390 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 03-01-04 00:29 |