|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μπορω σε ενα 60λιτρο να βαλω τα παραπανω ψαρακια (rasbora) ?ενα κοπαδακι?
τι συνθηκες θελουν? ειναι πολυ απαιτητικα? ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και οι συνθηκες τους ? στο γη κ υδωρ λεει για συνθηκες αναπαραγωγης μονο..
|
||||
|
||||
![]()
για ενα μικρο κοπαδακι κ με μαλακο νερο μια χαρα θα ειναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε γυρω στα 8 ατομα?και χρειαζομαι οπωσδηποτε τυρφη σωστα?
ειναι ανθεκτικα ψαρακια?
|
||||
|
||||
![]()
τι αλλο εχεις στο ενυδρειο μεσα?
|
||||
|
||||
![]()
ειχα 6 γκαπακια και μ εφυγαν ολα μεσα σε 5 μερες..
![]() τωρα δεν εχει τιποτα.. εκτος απο χοντρο λειο πολυ σκουρο χαλικι και ανουμπιες και java moss.. ------------------------- ------------------------- λοιπον! αποφασησα! θα βαλω rasbora!!! αυτο που θελω να ξερω ειναι: με ph 7 και dgh 10 τι πρεπει να κανω? εχω ακουσει για τυρφη αλλα δεν ξερω τι ειναι... ![]() ------------------------- παιδια κανεις? με ph 7 και dgh 10 μπορω να βαλω 8 ατομα rasbora χωρις να πειραξω τις συνθηκες μου?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimi : 20-03-08 στις 18:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρήσεις σου είναι ασφαλής?
Αν μετράς με στικ δύσκολο να έχεις GH=10 μάλλον για παραπάνω σε βλέπω, αν είναι ασφαλείς τότε μπορείς να βάλεις σε αυτές τις συνθήκες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο πετ σοπ μου ειπαν οτι ειναι λιγο υπερβολικο να βαζω τυρφη συνεχεια με PH 7. Μπορω να βαλω λεει τις πρωτες μερες ωστε να το κατεβασω και να μην ανανεωνω και πολυ συχνα. Ισχυει? αν οχι ποσο συχνα χρειαζεται ανανεωση η τυρφη? ------------------------- α! και μια ερωτησουλα ακομα: τι διαφορα εχουν τα rasbora απο τα rasbora espei?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimi : 21-03-08 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γνώμη μου αν θέλεις να έχεις ένα κοπαδάκι από τα συγκεκριμένα ψαράκια και δεν σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή, θα είναι εντάξει και χωρίς να πειράξεις καθόλου τις συνθήκες του νερού σου.
Τα έχω με PH 7,5 και GH 10 (όπως δηλαδή είναι το νερό της βρύσης σπίτι μου) εδώ και τέσσερα χρόνια και δεν έχουν πρόβλημα.
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. ![]() Tο ενυδρείο μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεσαι τυρφη με το νερο της αθηνας θα εισαι οκ.
Φροντισε μονο μην ξεστρωσει το φιλτρο σου.... |
|
||||
|
||||
![]()
απλα φοβομουν οτι με PH 7 δε θα δειξουν το ωραιοτερο τους χρωμα..
![]() ειναι δυσκολη η διαδικασια με την τυρφη? γιατι δεν εχω ιδεα τι γινεται.. απλα σε καθε αλλαγη βαζεις καινουργια?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Trigonostigma Heteromorpha (Harlequin Rasbora) | ThDam | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 07-08-05 13:51 |