Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Αρχάριοι γλυκού νερού

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 17-03-08, 21:47
Marvin Ο χρήστης Marvin δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Kilkis
Προεπιλογή Ανακαταταξεις......

Καλησπερα,

Ηρθε επιτελους η ωρα να γινει ο διαχωρισμος των ειδων.
(Ανταλαγες πλυθησμων ,προσφυγια ,ξενητεμενη εργατια...κλπ.κλπ.)
Αν θυμαστε πριν κανα μηνα συζητησαμε για το προβλημα με τον πλυθησμο των ψαριων στο 54λιτρο ενυδρειο μου.(3 common , 2 pleco , 1 betta)

Τωρα λοιπον ερχεται στην κατοχη μου ενα 110λιτρο και θελω να μου πειτε αν ειναι ευκολο για τις παρακατω κινησεις και απορειες μου....

α.Θα μεταφερω τα χρυσα στο μεγαλο(εννοειται....)
β.Θα αφησω στα 54 τον betta
γ.με τους pleco τι κανουμε ?!?!
Ειναι ενας Pterygoplychthys Joselimaianus και ενας Pterygoplychthys Pardalis.Σκεφτομαι να αφησω εναν στο ενα και εναν στο αλλο ενυδρειο.Συγκεκριμενα ο Pardalis διαβασα στο Planetcatfish οτι θελει θερμοκρασια 21-26 βαθμους,οποτε κρατωντας μια θερμοκαρασια παρομοια και για τα χρυσα(21-24) δεν νομιζω να εχει προβλημα.
Για τον αλλο λεει οτι θελει 24 , μηπως μπορω να τον αφησω και αυτον?(γιατι μου φορες που καθονται διπλα διπλα οτι περνανε καλα παρεα......ρωταω...μη βαρατε....)
δ.στο 54λιτρο που θα αφησω το μονομαχο μπορω να βαλω κανενα κοπαδακι guppie ή τιποτ'αλλο? Θα ηθελα να το κανω κοινωνικο αλλα δεν ξερω αν μπορω να κρατησω και το μονομαχο μαζι...
ε.Για το μονομαχο διαβασα σε ενα αλλο φορουμ (aquatek νομιζω) οτι εαν μεγαλωσει απο μικρος με παρομοιας ηλικιας χρυσοψαρα υπαρχει και ενα ενδεχομενο να συμβιωσουν αρμονικα...αν ισχυει θα ηθελα να τον αφησω και αυτον με τα χρυσα και να κανω το μικρο ενυδρειο τροπικο καθαρα.(οπως εχω αναφερει και σε μια παλιοτερη συζητηση ο δικο μου φαινεται να τα παει καλα με τα υπολοιπα και αυτο το λεω γιατι εκτος του οτι δεν εχω καθολου κυνηγητα, τρωνε μαζι και γενικα τα πραγματα κυλαν αρκετα ομαλα στα ματια μου στο ενυδρειο...και η ουρα του ειναι μια χαρα...)
ζ.τελος αν βαλω τον μονομαχο στο μικρο μπορω να βαλω μια θυληκια μαζι του ή ισχυει το ιδιο με τα αρσενικα..(ξυλο και τετοια δηλαδη..)

Εχω ξεκινησει και με anoybia (η οποια παει να ανθησει κιολας)και κατελειξα σε αληθινα φυτα και στα δυο ενυδρεια..

Αυτα προς στιγμην...

ελπιζω να μην κουρασω οποιον αποφασισει να απαντησει σε καποιο απο τα θεματα....Ειμαι φρεσκος και ορεξατος αλλα και λιγο πεισματαρης καμια φορα..κατι το οποιο μπορει να ειναι και κακο καποιες φορες...

παραθετω και καποιες προσφατες φωτο..σορρυ για την ποιοτητα..
δεν εχω ακομη δικη μου ψηφιακη...κλαψ..

ευχαριστω εκ των προτερων

Γιωργος

Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  betta alone.JPG
Εμφανίσεις:  278
Μέγεθος:  69,9 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  general view.jpg
Εμφανίσεις:  297
Μέγεθος:  91,8 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  pleco together.JPG
Εμφανίσεις:  251
Μέγεθος:  64,1 KB  

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές