|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε καλημερα ,
Καταρχην συγχαρητηρια για το nickname ΗUMU ...χαιρομαι να βλεπω trigger-οπαδους ![]() ![]() Αν με τα ζουμια εννοεις ασβεστιο/αλκαλινιτι/μαγνησιο/ιωδιο κλπ , τοτε οχι ,δεν κλεινουμε το σκιμερ
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα φίλε μου
Το ρωτάω αυτό γιατί ενώ καθάριζα χθές το ποτήρι του skimmer, μου έδωσε την εντύπωση ότι μύριζε ιώδιο. |
|
||||
|
||||
![]()
H αληθεια ειναι οτι το σκιμερ μαζευει το ιωδιο απο το νερο ... μηπως ριχνεις πολυ ?
|
||||
|
||||
![]()
Tricky, ρίχνω λίγω παραπάνω.
Πρότεινε μου ένα καλό test για ιώδιο |
|
||||
|
||||
![]()
Της salifert ειναι καλο αλλα θα σου ελεγα να μην μπλεξεις με αυτο το τεστ.
Γενικα οι μετρησεις ιωδιου δεν ειναι οι ακριβεστερες... Τι ενυδρειο εχεις ? Ποσα λιτρα και με τι κατοικους ? Πολλοι χομπιστες θεωρουν οτι οι γενναιες προσθηκες ιωδιου κανουν μονο καλο στο ενυδρειο ενω δεν ειναι καθολου ετσι. ΙΜΟ , αναλογα με το σκευασμα που χρησιμοποιεις (αληθεια , ποιο ειναι?) ακολουθα ακριβως τη προτεινομενη δοσολογια εχοντας υποψη σου οτι ειναι καλυτερη η μικρη ποσοτητα σε τακτικες δοσεις παρα μια μεγαλη καθε εβδομαδα . Πολλοι χομπιστες προσθετουν ιωδιο μονο μεσα απο τις αλλαγες νερου και δεν ριχνουν προσθετα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
skimmer | perka | Φίλτρανση | 7 | 23-10-07 09:26 |
SKIMMER | ginodim | Φίλτρανση | 5 | 30-05-07 13:02 |
Skimmer | dimitrig | Φίλτρανση | 4 | 12-09-06 13:00 |
Skimming the skimmer | Discos | Φίλτρανση | 4 | 21-11-03 00:03 |