|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα και χρονια καλα....εχω ανα ενυδρειο 330 λιτρα μεσα εχω 9 δισκους ,εχω φυσικα φυτα και λεω να γεμισω την πλατη του ενυδρειου,. Ο χωρος που θα παρουν τα φυτα δημιουργουνε προ΄βλημα στα ψαρια ?
η θα ειναι καλυτερα και για αυτα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν πρωτη κινηση δωσε καπου τους 4 απο τους 9 Δισκους γιατι ειναι πολλοι για τα λιτρα του ενυδρειου. Το ενυδρειο πως ειναι? Εχει κανενα υποστρωμα? Μετα εξαρταται τι θες να κανεις. Κακο παντως δεν κανουν τα φυτα. Ψαξε μια για βιοτοπικα ενυδρεια με δισκους, κοιτα κανενα φυτεμενο με δισκους και διαλεξε. Δεν θα ηταν ασχημα αν εκανες και μια παρουσιαση του ενυδρειου σου
|
|||
|
|||
![]()
το ξερω οτι εχω πολλα ψαρια αλλα τι να τα κανω ¨? τωρα που μεγαλωσανε ??
μαλλον ομως πρεπει να το παρω αποφαση και να αρχισω τα δωρα σε φιλους ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τυχεροι οι φιλοι σου .............!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εάν θες γίνομαι και εγώ φίλος σου.!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οταν στρώσει το ενυδρειο πόσο μπορεί να μείνει χωρίς ψάρια? | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-11-07 23:38 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
ενυδρειο για φυτα. | soza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 27-12-05 20:26 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
να και το ενυδρειο μου... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 27 | 05-03-05 02:21 |