|
|
|||
|
|||
![]()
ψαχνω για να αγορασω ταιστρα Eheim μεχρι στιγμης ηξερα την 3581 (που ολοι λενε τα καλυτερα, οπως για ολα τα προιοντα Eheim)
ειδα ομως στην σελιδα της οτι εχει και την 3582 η οποια εχει δοχειο με δυο διαφρετικα ειδη τροφων θα ηθελα να ρωτησω εγω που εχω ψαρια βυθου και ταιζω flakes και tablets (περιστασιακα και granules) θα μπορεσω να κανω την δουλεια μου με την 3581; δηλαδη οσοι την εχετε ταιζεται μονο ενα ειδος τροφης; την θελω οχι για τις διακοπες αλλα για καθημερινη χρηση επισης με ποιο τροπο ριχνει τροφη η 3581; δεν βλεπω πουθενα να εχει μικρα διαμερισματα για να βαζεις οσο θες; ευχαριστω πολυ |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E9%F3%F4%F1%E1
Aν και δεν εχω παραπονο απο την 3581, για τις αναγκες σου ,οπως τις διατυπωνεις ,θα προτιμουσα μια Rondomatik. |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια ειναι η rondomatik σαν ιπταμενος δισκος, εχει κανεις εμπειρια απο την αξιοπιστια της; μηχανικη μου φαινεται και αυτο με ανυσηχει λιγο
(θα τις βαλω και φωτακια να αναβοσβηνουν και οταν κλαιει το παιδι θα του λεω "ηρθαν οι εξωγηινοι να σε παρουν, ετοιμασε τα πραγματα σου" ![]() εχει κανεις την 3582; Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι η rondomatic.. αλλα για οταν λειπεις.
Το να διατηρεις ολα αυτα τα δοχεια γεματα ειναι καπως... |
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιώ την 3581 και βάζω 3 διαφορετικές τροφές,οι οποίες πέφτουν ταυτόχρονα με 1 ριξιά.Αν δε σε πειράζει αυτό και δε σε ενδιαφέρει να πέφτουν ξεχωριστά τότε καλώς.Τη συγκεκριμένη την έχω 1,5 χρόνο και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Την 3582 πρώτη φορά την βλέπω και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ταιστρα λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 0 | 23-09-07 21:48 |
ταιστρα | flipper | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 23-07-07 16:46 |
Ταιστρα!! | gwgw | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 29-12-06 14:11 |
ταιστρα | epistimon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-09-06 02:47 |