|
|||
|
|||
![]()
Ομολογώ πως έχω ενθουσιαστεί με το Forum σας και το απίστευτο υλικό που διαθέτει!
Ας πάρουμε όμως τη περίπτωση μου από την αρχή. Αυτό που με οδήγησε εδώ είναι πως σκέφτομαι να ετοιμάσω μια έκπληξη για έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ, ένα ενυδρείο με ψαράκια. Δεν θέλω κάτι ακριβό και μεγάλο καθώς επίσης μέχρι 300 ευρώ μπορώ να διαθέσω. Είδα σε ένα online shop το Cayman 50 professional περί 200+ ευρώ χωρίς βάση σε μαύρο χρώμα και μ' άρεσε. Όμως συμβαίνει να μην έχω τη παραμικρή ιδέα για το τι θα μπορούσα να βάλω μέσα, ούτε καν... άμμο! Επειδή το ενυδρείο θα είναι μικρό (40 λίτρα) θέλω να βάλω όσο το δυνατόν περισσότερα χαρούμενα ψαράκια. Οπότε αποκλείω τα χρυσόψαρα.... Επίσης θα μου άρεσε η ιδέα μετά από 5 μήνες να είχαμε γεννητούρια έτσι ώστε επωφελούμουν κι εγώ! Θα πήγαινα για συμβουλές σε ένα Pet Shop όμως επειδή έχω διαβάσει απίστευτα Flames (τύφλα να 'χει ο Νίκος) δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ, εκτός κι αν βέβαια πρόκειται για φίλο του forum. Θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει κάποια πρόταση, από άμμο μέχρι ψαράκια; Επίσης, επειδή είμαι παντελώς άσχετος πόσο περίπου στοιχίζει ένα κοινό ψαράκι; Τα 300 ευρώ θα φτάσουν για ένα μικρό ενυδρείο ή να εγκαταλείψω την ιδέα και να βρω κάτι άλλο; Ευχαριστώ προκαταβολικά. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο χώρο με πρόβλημα νερού! | panos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 14:17 |
Καλησπέρα σε όλους!!!-νέος στο χόμπυ | *ΙΧΘΥΣ* | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 05-04-07 15:48 |