|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα ζευγάρι από τις ζέβρες που αναφέρω στον τίτλο που δάγκωσαν ήδη μέχρι θανάτου ένα γατοψαράκι και ακόμα ένα γατόψαρο δαγκωμένο πολύ λιγότερο και έναν πλεκόστομο. Θα χάσω και τα άλλα δύο ψάρια στο μέλλον ? Με τι συνδυάζονται οι "ζέβρες" και που θα βρω στοιχεία γι αυτές στα ελληνικά?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 07-12-07 στις 22:38 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ! Όμως δεν κατάλαβα καλά
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 07-12-07 στις 22:38 |
|
|||
|
|||
![]()
Παλιοτερα ειχα 3-4 και μολις βγηκε ζευγαρι χωρισα τα αλλα γιατι τα κυνηγουσαν παρα πολυ.Καλυτερα μονο του το ζευγαρι.Ουτε γλυφτη δεν μπορουσα να βαλω μεσα.Ολα τα κυνηγουσαν.Καλυτερα να αφησεις μονο του το ζευγαρι φιλε μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου τα έδωσαν για ζευγάρι -ταιριαστό ή αταίριαστο δεν ξέρω- και για πολύ ανθεκτικά ψάρια. Το ένα σύμφωνα με όσα διάβασα πρέπει όντως να είναι θηλυκό(μικρότερο με πιο έντονο το γκριζόμαυρο και με κίτρινο εκεί που ενώνει η ουρά και λίγο πορτοκαλί στα πλάγια ). Μου χάρισαν όμως μαζί και 2 γατόψαρα και έναν πλεκόστομο (γλύφτη?) . Το ένα γατόψαρο το δάγκωσαν μέχρι θανάτου , το άλλο επιζεί με μικρές απώλειες στην ουρά και ο γλύφτης μοιάζει να μην έχει πρόβλημα...Λες να ζει υπό καθεστώς τρόμου κι αυτός ? Τι ελπίδες έχουν τα άλλα δύο?
------------------------- Υπάρχει περίπτωση ενώ είναι θηλυκό και αρσενικό να έχουν πρόβλημα και μεταξύ τους? Η αναπαραγωγή είναι το τελευταίο που με νοιάζει... Να μη φάνε το ένα το άλλο είναι το θέμα... Δεν ξέρω και από που τα πήρε ή αν ήταν δικά του και θα αργήσω να μάθω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pleco : 07-12-07 στις 22:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αν ειναι τα γνωστα corydoras δυστυχως δεν εχουν και πολλες πιθανοτητες. Τωρα οσο αφορα τον πλακοστομο αν ειναι μεγαλος θα αντεξει αλλα και αυτος θα ταλαιπωρηθει πολυ.Και το καλο ειναι οτι επιτίθενται και τα 2 μαζι στα αλλα ψαρια για να προστατευσουν την φωλια τους ή τα μικρα τους.
----- Αν ταιριαξουν στην αρχη μετα θα ειναι πολυ καλα μαζι και δεν θα εχει προβλημα μεταξυ του το ζευγαρι.Αν ζευγαρωσουν κιολας,τοτε θα ειναι ΟΚ.Το θεμα ειναι να βρουν μια φωλια που να τους αρεσει και να θελουν και τα 2 να ζευγαρωσουν,(αν περασει αυτο το πρωτο σταδιο μετα θα ειναι ολα καλα) και γεννανε σαν κουνελια μετα!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΨΑΡΙΩΝ | TEDDY | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 19-09-07 15:18 |
αφρικανες σε 60 λιτρα | alexinio | Malawi | 13 | 26-06-07 16:09 |
Τι αλλο με γκαπυ ! | maiktr | Ζωοτόκα | 1 | 06-11-05 12:28 |
ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ LEPTOSOMA??? | AFRIKANOFILOS | Tanganyika | 2 | 09-02-05 14:01 |
Kribensis σε 60 λίτρα; | Cristos | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 26-11-04 15:58 |