|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρειο 54 λιτρα
Διαστασεις: 60χ30χ30 Φυτα: cabomba aquatica,limnophilla aquatica,anubia barteri nana,tenellus,pteropus,cryptocorine wendii(brown),bacopa,2 ειδη hygrophilla,και ενα που δεν ξερω πως το λενε. Ψαρια:1 αγγελοψαρο,1 χηρα,1 κλοουν,2 γκαπυ,1 γλυφτη,1 πλατυ. 1 γαριδα amano Φωτισμος: 1 flora glo 15w
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Θοδωρή, αν και οι φωτογραφίες δεν είναι και τόσο καλές (θολές) και δεν φαίνονται και πολλά πράγματα αυτά που κάνουν μπάμ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με κάλυψε σε όλα ο στρατηγός!!!! Συμφωνώ απόλυτα. Και μένα αυτές ήταν οι πρώτες μου σκέψεις βλέποντας την παρουσίασή σου!!!! Καλή συνέχεια
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου κι απο μενα. Οι παρατηρησεις του κ.Σταυρου με βρισκουν απολυτα συμφωνο. Κατα τα αλλα η προσπαθεια σου ειναι αξιολογη και αν εσενα σου αρεσει και σε χαλαρωνει το ενυδρειο σου τοτε ολα ενταξει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τους παραπανω....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα ψαρια προφανως δεν θα τα νοιαζει αν χαλαρωνει ο φιλος μας η οχι που θα κουτουλανε μεταξυ τους σε λιγο...
|
|||
|
|||
![]()
Ζητω συγνωμη που δεν το διατυπωσα με σαφηνεια. Εννοουσα αποκλειστικα το aquascape με την γεφυρουλα και το σταμνακι. Για τα ψαρια το επισημανε ο κ.Σταυρος οτι υπαρχει προβλημα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400 φυτεμενο! | jimfytakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 30-09-07 21:28 |
Kοινωνικο-φυτεμενο | pantzikis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 08-04-07 16:07 |
φυτεμενο ενυδρειο; | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-02-06 20:02 |
Νεο φυτεμενο.. | smoof | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 19-10-05 11:55 |
Νεο φυτεμενο | dimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 29-01-04 23:42 |