|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!
μετα απο 1/2 μηνα περιπου πριν 2 μερες το ενυδρειο μου εστρωσε!! ![]() ![]() εκανα αλλαγη του 70% του νερου και το ξαναγεμισα.... σημερα πηρα μετρησης και βρηκα... PH 8.5 GH 16 KH 9 NO2 0 NO3 0-12.5 NH3/NH4 0 το ενυδρειο μου θα φιλοξενει κιχλιδες μαλαουι.... απο οτι βλεπω ειναι ετοιμο για τα πρωτα ψαρακια μου ε???? σας ευχαριστω για την βοηθεια σας εως τωρα!!!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτα θύμισέ μας με ποια μέθοδο έστρωσες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπερα!!!
αφου εστησα το ενυδρειο και το γεμισα νερο, εριξα αμμωνια 3mg/l και επραξα το πρωτο τροπο... κατα γραμμα... και ολα πηγαν σωστα... τωρα εχω τις μετρισεις που σας εδειξα... και λογικα εχει στρωσει... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Αν όλες οι μετρήσεις πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα (δηλαδή σύμφωνα με το άρθρο), τότε ναι, είσαι έτοιμος. Αλλά συνέχισε να ρίχνεις λίγη αμμωνία καθημερινά (για 3-4 μέρες) να βεβαιωθείς ότι έχει στρώσει... πριν αγοράσεις τα ψάρια. Πάντως έστρωσε πολύ γρήγορα. Χρησιμοποίησες μπόλι από στρωμένο φίλτρο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλησπερα!! οι μετρισεις πηγαν οπως λεει το προγραμμα... συνεχιζω να ριχνω αμμωνια για να διατηρω τα βακτηριδια μεχρι να ερθουν τα ψαρια... οι μετρησεις παραμενουν σταθερες... εστρωσε γρηγορα???? ![]() ![]() ![]() περασε 1/2 μηνας!!! ![]() ![]() το μονο που χρησιμοποιησα ηταν λιγα λιτρα νερο απο στρωμενο ενυδρειο και 2 φυτα απο στρωμενο ενυδρειο και σαν βοηθεια ειχα και 32 βαθμους θερμοκρασια... |
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι εντάξει. Αυτό που βοήθησε είναι η προσθήκη φυτών (όλο και κάποια βακτηρίδια μετέφεραν) και η αύξηση της θερμοκρασίας.
Πρέπει να γνωρίζεις ότι παρόλο που έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του αζώτου, δεν μπορείς να βάλεις πολλά ψάρια με τη μία. Πρέπει να προστίθενται σταδιακά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
το ενυδρειο μου! | fotislab | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 09-09-07 21:35 |
το ενυδρειο μου | spookie | Φωτογραφίες μελών | 0 | 17-06-07 15:40 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
το ενυδρειο μου | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-01-07 22:11 |