|
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες καλημέρα,
Τι αλγοκαθαριστές και βυθοκαθαριστές μπορούν να συνδυαστούν με ψάρια όπως Oscar, Rivoulatous, Παπαγαλόψαρα έτσι ώστε να μην έχω προβλήματα με τσακωμούς και απώλειες. Κάτι εκτός pleco. Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Mαλλον θα πρεπει να φροντισεις πρωτα το συνδιασμο σου και μετα να σε ενδιαφερει το ζητημα της αλγης.Σε ποσα λιτρα μιλας?
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω ότι ο συνδυασμός είναι λάθος και τα λίτρα είναι λίγα (80lt) αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά τώρα.
Όταν τα πήρα, δεν ήξερα και τώρα είναι δύσκολο να τα επιστρέψω λόγω κάποιων φθορών που έχουν τα ψάρια απο τις μεταξύ τους μονομαχίες. Να τα πετάξω, δεν το θέλω με τίποτα. Οπότε με τις παρούσες συνθήκες τί μπορώ να κάνω με βυθό- και αλγόκαθαριστές;; |
|
||||
|
||||
![]()
Σκούπα βυθού και καθάρισμα τα τζάμια με το χέρι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα ψάρι (εκτός pleco) που να καθαρίζει βυθό ή άλγη ή και τα 2 και να μην γίνει μεζές των άλλων;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου το λες και συ οτι ο συνδιασμος ειναι ηδη λαθος.Παπαγαλος δεν ειναι φυσικο ψαρι οποτε ....Οσκαρ και Green Terror που εχεις θελουν καμια 300αρα λιτρα ενυδρειο.Τι αλγοφαγο να βαλεις που να μην επηρεασει το ενυδρειο αυτο και ολα θα ειναι καλα?Δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις κατι για την αλγη εκτος απο σκουπα και ξυστρα
~OPEL~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 01-11-07 στις 14:00 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά τον Ιούνιο ένας petshopας μου πούλησε ένα 70 άρι με τρείς μικρούς δίσκους μέσα! ¶ναγκάστηκα (μετά από γενικό κράξιμο) να πάρω ένα μεγαλύτερο (140lt) και αργότερα θα πάρω ακόμη μεγαλύτερο όταν μεγαλώσουν οι δίσκοι γιατί τώρα έχω πρόβλημα χώρου. Όταν πήγα να του το πώ μου είπε να μου δώσει ακόμη δύο να τους κάνω 5 και ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Φυσικά δεν ξαναπάτησα στο μαγαζί.
Είναι άπαιχτοι το μόνο που θέλουν είναι να πουλάνε. Και αν βρίσκουν άσχετους (π.χ. όπως εμένα) δεν είναι δύσκολο να το κάνουν. |
|
|||
|
|||
![]()
Μισή ευθύνη δική τους... η άλλη μισή είναι του χομπίστα που οφείλει να είναι διαβασμένος και ενημερωμένος ΠΡΙΝ την αγορά κάποιου ψαριού. Πρώτα πρέπει να φροντίζει να ενημερώνετε και μετά να αγοράσει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακριβως ετσι ειναι . οπως θα εκανε το ιδιο οταν θα πηγαινε να παρει ενα αμαξι.. θα ψαχνωταν θα ρωταγε ... θα μαθαινε. επειδη ομως ενα ψαρι δε κοστιζει μερικες χιλιαδες ευρω.. λεει δε μαμιεται... δεν ειναι λογικη ομως αυτη. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΟΧΙ στα παπαγαλόψαρα, τα βαμμένα ψάρια και τα άλλα τερατουργήματα! | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 19-02-17 18:37 |
Τί ξύλο, τί πέτρα??? | Genirous | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 07-02-10 14:03 |
Γατόψαρα+Οτόκυκλοι και τί άλλο? | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-01-07 22:15 |
Aequidens Rivulatus (Gold saum) & Jack dempsey show *load warning* | chriskousis | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-08-06 17:31 |