|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
επειδη διαβασα οτι αυτο δε συμβαινει,παρολα αυτα το δικο μου το ειδα να τρωει τα περιτωματα των ψαριων...ειναι αυτο πιθανο??
υπαρχει καποιο αλλο ψαρι που να τρεφεται με περιτωματα? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
οχι κανενα ψαρι αυτο που ειδες ειναι μαλλον απομειναρια τροφης να τρωει οχι περιτωματα
|
|||
|
|||
![]()
πιστεψε με μια αντιληψη την εχω και μπορω να κρινω αν αυτο ηταν τροφη και δεν ηταν..για αυτο και ρωτησα..με παραξενευει γιατι δεν εγινε μια φορα αλλα γινεται συνεχεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αφου εισαι σιγουρη γιατι ρωτας?
η δικια μου πειρα<ειχα φτασει να εχω καμια 100αρια απ τα οποια πανω απο 20 ενηλικα apple snail απο αναπαραγωγες μου>λεει οτι οσο και να κοψει η πεινα δεν τρωνε και οταν λεμε πεινα λεμε να ριχνω ταμπλετα και να μαζευονται απο πανω της γυρω στα 40 μικρα! τωρα αμα το δικο σου τρωει δεν ξερω!γιατι θες ψαρι να τρωει περιττωματα? αλλα για να ειμαι ποιο ακριβης υπαρχει ψαρι που τρωει περιττωματα αλλα οχι αλλων ψαριων αλλα πιθηκων οπως ειχε παρατηρηθει εξου και το ονομα τουhttp://www.thetropicaltank.co.uk/Fis...scat_argus.htm
|
|||
|
|||
![]()
ειμαι σιγουρη και ρωταω επειδη εχω διαβασει οτι αυτο το πραγμα δεν υφισταται..και δε με χαλαει αν μπορει καποιο ψαρι να κανει αυτη τη δουλεια μια που το ενυδρειο θα ειναι μονιμως πιο καθαρο μεχρι τον καθαρισμο απο μενα..αν τυχει και βγαλω βιντεακι θα το ανεβασω για να δειτε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι αλλα ψαρια εχεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σχετικα με apple snails | melitropos | Σαλιγκάρια | 3 | 25-09-06 18:16 |
Apple Snails | boardman | Σαλιγκάρια | 11 | 09-09-06 12:22 |
Γεννα Apple Snails! | PascM | Σαλιγκάρια | 10 | 21-02-06 13:07 |
τρωνε τα guppies πετραδακια??? | cobaingr | Ζωοτόκα | 7 | 09-08-05 11:44 |
Γέννα Apple Snails | Christodoulos Diamantidis | Σαλιγκάρια | 3 | 05-05-05 20:39 |