|
|
||||
|
||||
![]()
λεω να παρω.καμια πληροφορια?πανε ζευγαρια οπως τα lovebirds?αρσενικο η θηλυκο?εχω ακουση οτι τα θηλυκα ειναι ποιο ημερα.εκανα μια μικρη ερευνα στο internet αλλα δεν βρηκα και τιποτα.η μονη εμπειρια που εχω με παπαγαλους ειναι τα 7 απλα παπαγαλακια που εχω σε μια μεγαλη κλουβα εξω...........
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν χρειάζεται να πανε ζευγάρια..
Μερικοί παίρνουν ζευγάρια παπαγάλλων διότι αν δεν ασχοληθείς με το παπαγαλακι θα ειναι στεναχωρημένο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δε χρειαζεται να παρεις ζευγαρι. Απλα θα πρεπει εσυ να ασχολεισαι μαζι του για να μη νιωθει μονο του. Τ αρσενικα ειναι απλα πιο ομορφα με ποιο εντονα χρωματα και εχουν και πολυ δυνατη φωνη. Εγω αυτο που 8α σου προτεινα ειναι να εδινες ιδιαιτερη προσοχη ωστε να παρεις ενα μικρο σε ηλικια το οποιο 8α ναι πολυ ευκολο να εξημερωθει και να το αφηνεις εξω, να το παιρνεις στα χερια και να σου κανει παιχνιδακια. Αντιθετα αν παρεις ενα ενηλικο θα ναι πιο δυσκολο να το εξημερωσεις και να κερδισεις την εμπιστοσυνη του. Επισης χρειαζεσαι και μεγαλο κλουβι . ειναι παπαγαλοι που θελουν να πετανε και να ασκουνε τα φτερα τους. δες και εδω. http://www.aqualandpetsplus.com/Bird,%20Cockatiels.htm
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1191343862
πηρα τελικα τον παπαγαλακο.ειναι πολυ φοβισμενος.ελπιζω αυριο να εχει χαλαρωσει.μπορω να του δωσω μαρουλι,μηλο η αυγο βραστο.?τα μικρα παπαγαλακια μου τα διαλανε ολλα αυτα.δεν το νομιζω να εχει προβλημα ετσι? |
|
|||
|
|||
![]()
Εάν είναι κόσμος στο σπίτι αρκετές ώρες την ημέρα να πάρεις ένα μόνο του.
Αυτά τα πουλιά είναι στην κυριολεξία ψυχούλες και μπορείς να το βγάζεις από το κλουβί του και να κάνει βόλτες, να το ταίζεις κ.λ.π. Εάν μένει όμως πολύ καιρό μóνο του μπορεί και να μελαγχολήσει και να ψοφήσει. Καμμία σχέση με τα lovebirds. Εχω δύο θηρία στην κυριολεξία, αλλά πανέξυπνα και καθόλου ήμερα. |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα παλιοτερα εναν ζακο που τον ειχε φερει ο πατερας μου απο το καμερουν ηταν wild caught
![]() ![]() εαν ξαναεπερνα παπαγαλο δεν θα του εκοβα τα φτερα παντως. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει νόημα να του κόψεις τα φτερά!
Μου θυμίζει λίγο το θέμα με τις δαγκάνες στους αστακούς....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξέρω συγκεκριμένα πράγματα για τα cockatiel αλλά για τους περιστεράδες είναι συνηθισμενη διαδικασία. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φτερά μεγαλώνουν και πάλι όπως και οι δαγκάνες του αστακού! Εκεί το πήγα και φυσικά και όταν κόβεις τα φτερά (και για τους περιστεράδες ισχύει) το πτηνό πονάει.
|
|||
|
|||
![]()
μολις γενησε το κοακατιλ θελει καποια ειδικη φροντιδα??
|
|
||||
|
||||
![]()
συνθηκες οπως θα πρεπει να κρατας τα ενηλικα...σχετικη υγρασια για τα αυγα....ποικιλια τροφης (αυγοτροφη-ασβεστιο) στους γονεις....και ηρεμια.
σε ενα φορουμ για πουλια νομιζω πως θα εβρισκες πιο εξειδικευμενες πληροφοριες... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παπαγάλος Cockatiel | KOKORAS | Άλλα ζώα | 6 | 08-07-06 09:51 |