|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και παλι!
![]() το ενυδρειο μου ειναι το jewel 60 και το φιλτρο του λειτουργει ως εξης: μπαινει το νερο στα σφουγκαρια, κατεβαινει, το παιρνει η αντλια, μεσω ενως σωληνα βγαινει στην επιφανεια. [περιγραφικοτατο] Αυτο δημιουργει μια αναταραξη στην επιφανεια του νερου που μ αρεσει....αλλα θα ηθελα να εχω και αυτες τις ωραιες μπουρμπουλιθρες που εχω δει σε αλλα ενυδρεια... ![]() μπορω να κανω κατι γιαυτο? υπαρχει κατι που μπορω να συνδεσω η ανικουν ολα στη σφαιρα της φαντασιας μου? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αεραντλία
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() μηπως υπαρχει καποιο λινκ γιαυτο? μπαινει εξωτερικα στο ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια αναζήτηση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο θα πει ταχυτητα!
![]() ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην το παρακάνεις όμως με τις φουσκάλες, μπορεί να τα στρεσάρεις ή να τους κόψεις ζωτικό χώρο. Εξαρτάται από τα λίτρα σου, τα ψάρια που έχεις, τα φυτά και το επίπεδο του CO2 και άλλους πολλές παραμέτρους. Εάν δεν μπορείς να τα σταθμίσεις όλα αυτά και θέλεις να βάλεις φουσκάλες θα σου πρότεινα αερόπετρα βυθισμένη στο υπόστρωμα σου και ρυθμιστή ώστε να έχεις πολύ αργή ροή αέρα, 1-2 φυσαλίδες το δευτερόλεπτο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελω γνωμες | stefapat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 25-08-07 11:09 |
ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 16-01-07 07:11 |
θελω κρυο | ΠΟΠΟ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-05-06 22:50 |