|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας!
Επιτέλους αγόρασα ψηφιακή μηχανή και έπεσα με τα μούτρα πάνω στην λιμνούλα να φωτογραφίσω τα ψαράκια μου. Το μεγάλο μου πρόβλημα ήταν το καθρέφτισμα του ουρανού στην επιφάνεια του νερού, και παιδεύτηκα να βγάλω φωτογραφίες. Μήπως υπάρχει κανένα κόλπο για να ξεπεράσω το πρόβλημα; εκτός βέβαια από το να αλλάξω θέση ή δημιουργήσω σκιά που δεν είναι πάντα εύκολο. Λοιπόν τι λέτε;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Οι γαλατες ειχαν διαφορους τροπους για να μην τους πεφτει στο κεφαλι.
Αντιστρεψε τους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με γειά την μηχανή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν φιλτρα που κοβουν την αντανακλαση απο τζαμια και νερα, οταν τα παιρνεις απο μια γωνια ληψης,ονομαζονται polarizer filters, και εχουν το μειονεκτηματα οτι κοβουν αρκετο φως απο το φακο οποτε δυσκολευεσαι να τραβηξεις φωτογραφιες σε ενυδρεια.
http://www.colorado.edu/physics/2000...rizationI.html http://www.luminous-landscape.com/tu...larizers.shtml Εγω εχω τετοιο φιλτρο στην dslr αλλα σπανια το χρησιμοποιω.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Χρήστο ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω. Μιχάλη δυστυχώς δεν βλέπω να παίρνει φίλτρα, μια απλή ψηφιακή είναι .... μικρούλα και φθηνή. Ευχαριστώ πάντος!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Δες αν έχει επιλογή "για φωτογράφηση πίσω από τζάμι ή βιτρίνας" και δοκιμασέ την, μειώνει την γυαλάδα. Η δική μου την έχει, χωρίς να είναι το σούπερ μοντέλο ψηφιακής φωτογραφικής.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νatmanou δεν έχει κάτι τέτοιο που λες. Πάντος το πρόβλημα το έλυσα τυχαία με τη χρήση του φλάς. Για δείτε 2 φωτο, η πρώτη χωρίς φλας και η δεύτερη με φλας.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με πρησμένη κοιλιά του γκάπι | pepe72 | Ζωοτόκα | 10 | 12-07-07 22:22 |
Γατόψαρο ανακηρύσσεται το μεγαλύτερο ψάρι του γλυκού νερού | dantouan | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 25-07-05 08:20 |
Πρόβλημα με το Ceratofyllum | Cristos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-12-04 01:06 |
πρόβλημα με αλλαγές νερού! | tasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-04-03 22:21 |